IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код бяло за Кайли Дженър в Париж

2 октомври 2022 21 00

Първо като булка, после като секссимвол

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър със сигурност знае как да прикове погледите към себе си, като това си пролича и по време на Седмицата на модата в Париж.

Риалити звездата, която е и един от най-младите милиардери в света, се появи на дефилето на Acne Studios, където бе представена новата им колекция за пролет/лято 2023. Макар да не е професионален модел, Дженър определено знае как да се държи като такъв и какво да носи във важните моменти. Като човек, прекарал по-голямата част от живота си пред камери и на червения килим, тя нямаше никакви притеснения да позира пред фотографите и да покаже на какво е способна.

За дефилето в сряда, Кайли избра напълно да се контрастира с розовия килим, обличайки изцяло бял тоалет, заради което много хора я оприличиха на булка без воала. Дългата рокля от Acne Studios перфектно описваше фигурата на звездата и се отличаваше с дълги ръкави, върху които беше зашито наметало. Кайли завърши визията с отворени сандали на висок ток.

В отдела „Грим и прическа“, екипът на Дженър се беше справил блестящо, прибирайки косата ѝ назад в стегната опашка, като по този начин беше позволено на големите ѝ кръгли обеци да изпъкнат. Лицето ѝ беше покрито с мек грим, включващ розов руж и очертани устни в бордо. По едно време Кайли сложи големи слънчеви очила, които, разбира се, бяха с бяла рамка. Черешката на тортата бяха големите ѝ акрилни нокти в нюд цвят.

Няколко часа по-късно риалити звездата пристигна за следващото си дефиле, този път на един от близките си приятели – дизайнера Оливие Рустейн. Тя имаше честта да наблюдава Шер, която закри дефилето по невероятен начин, излизайки на фона на песента си Strong Enough. За разлика от първия си тоалет, който покриваше цялото ѝ тяло, този път Дженър реши да вдигне градусите и да остави малко на въображението.

25-годишната милиардерка се появи с много дръзка плетена минирокля с дълбоко деколте и паднало рамо. Кайли носеше и чифт токчета с каишки, за да добави няколко сантиметра към ръста си. Гримът и прическата ѝ останаха същите като за шоуто на Acne Studios.

Този път Дженър беше придружена от приятелката си Анастасия Караниколау, която също заложи на плетен тоалет. При нея нещата обаче бяха малко по-обрани, като кафявата ѝ рокля беше с високо деколте и малко по-дълга от тази на Кайли.

Модните изяви на риалити звездата идват след премиерата на втория сезон на семейното ѝ предаване The Kardashians, където дъщерята на Клои Кардашян – Тру – може съвсем случайно да е разкрила името на сина на Кайли и Травис Скот. Двамата станаха родители за втори път през лятото, но все още не са споделили как са кръстили момченцето.

По време на последния епизод обаче 4-годишната Тру говори с майка си, след като към семейството им се е присъединило още едно дете, благодарение на сурогатна майка. По време на разговора се чува как момиченцето пита дали името на бебето е „Сноуи“. След като Клои ѝ казва, че това не е името, част от феновете сметнаха, че Тру просто е объркала брат си и братовчед си, като е говорила за сина на Кайли.

Епизодът показа раждането на второто дете на Клои, като дъщеря ѝ се срещна с брат си чрез видео разговор. По време на него тя казва „Здравей, Сноуи“, на което Кардашян отговаря „Името му не е Сноуи“.

По-рано през месеца Дженър сподели, че синът ѝ все още си няма име. Обясни, че в регистрите е записан като Уолф Уебстър, но това скоро ще се промени. „Името му все още е Уолф. В паспорта си е Уолф, но това няма да бъде името му. Просто чакаме и обмисляме. Не го наричаме Уолф“, категорична бе звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари