IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая, Париж те очакваше!

3 октомври 2022 16 30

Звездна мода на съвсем друго ниво

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едва ли мога да изразя с думи възхищението и любовта си към Зендая. Младата актриса продължава да показва на целия свят, че с талант и усърдна работа можеш да постигнеш всичко, като оставяш кариерата да говори по-силно от личния ти живот. Освен с множеството си награди от Холивуд, в които са включени вече две „Еми“, тя се справя отлично и в модата, доказвайки го на най-голямата сцена, а именно Париж.

С многократната отмяна на шоуто на Valentino във френската столица, едно беше ясно – всички чакаха Зендая. И тя най-накрая дойде, показвайки на всички, че търпението им не е било напразно.

Зендая, Уини

Снимка: Getty Images

На 2 октомври актрисата беше на първия ред на дефилето на италианската марка, която представи колекцията си за пролет/лято 2023. Седейки до модели като Уини Харлоу и Наоми Кембъл, Зендая лесно можеше да заблуди публиката, че е част от модната индустрия и съвсем скоро ще се качи на подиума. За разлика от колежката си Шер, тя остана само като зрител, но това не попречи всички погледи да са насочени към нея.

За специалната вечер, звездата облече прозрачен гащеризон, целият покрит в кристали и изписан с буквата V за Valentino. Под материята си личаха черните ѝ шорти, а цялата картинка беше завършена от дълъг черен блейзър, който беше със същата щампа и кристали като основния тоалет. От снимките се вижда, че гащеризонът минава дори над бежовите токчета с остър връх.

В отдела „Грим и прическа“ Зендая и нейният екип се справиха повече от блестящо. Актрисата носеше дългата си шоколадова коса отметната на една страна и прибрана зад ушите, за да може на преден план да бъдат дългите ѝ черни обеци. Гримът ѝ се състоеше от изразителна черна очна линия, лек блясък по бузите и тиквен цвят за устните.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Зендая се превърна в посланик на Valentino през декември 2020 година, като марката е отговорна за някои от най-бляскавите ѝ моменти на червения килим. Последното събитие, на което тя се появи с тоалет на италианския лейбъл, бе на наградите „Еми“ на 12 септември. Тогава черната рокля без презрамки ѝ донесе огромен успех, като Зендая спечели втората си „Еми“ за най-добра главна роля в драматичен сериал за „Еуфория“.

Говорейки пред Vogue преди наградната церемония, стилистът на Зендая Лоу Роуч сподели, че тоалетът ѝ е бил вдъхновен от стила на Грейс Кели през 50-те години на миналия век, както и от визията на Линда Еванджелиста от 1987 година. Черната рокля на актрисата беше специално направена за нея от дизайнера на Valentino Пиерпаоло Пичоли и включваше корсет и огромна пола.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Зендая също така присъства и на дефилето на Valentino за колекцията есен/зима 2022, където беше сравнена с кукла Барби заради изцяло розовия си тоалет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари