IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм в своя момент на Пепеляшка

17 октомври 2022 10 30

Разказва защо е изтрила татуировката в чест на Дейвид и какви са отношенията ѝ с Никола Пелц

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Няма съмнение, че Седмицата на модата в Париж остави траен отпечатък върху нас. Видяхме какви ли не впечатляващи колекции, малко странни поведения и един заслужен и дългоочакван дебют.

Виктория Бекъм за първи път стъпи във френската столица като дизайнер, показвайки колекцията си за пролет/лято 2023 година. Събитието, само по себе си, заслужаваше внимание, но гостите му също не останаха по-назад. Показвайки че семейството е над всичко и опровергавайки слуховете за разрив в отношенията, целият клан Бекъм, плюс Никола Пелц, беше на първия ред.

Сега, седмици след края на Седмицата на модата, Виктория показва защо е била в Париж и за пореден път доказва, че освен талантлива певица и дизайнерка, може успешно да премине и кастингите за модел.

Последната поява на Пош Спайс беше обявената от самата нея като „моят Пепеляшка момент“ и ние не можем да бъдем по-съгласни. Следвайки нашумелите тенденции за блясък и леки материи, Бекъм се разходи из улиците на Ню Йорк в прекрасен тоалет, който, разбира се, пасваше с този на съпруга ѝ Дейвид. Двамата рядко грешат в избора на визия, предавайки това си качество на децата си.

Виктория представи своята версия на прилепнала вечерна рокля, носейки бебешкосиня копринена макси с дълги ръкави, отличаваща се с асиметрично деколте и набръчкана материя в средната част. Блестящи и впечатляващи мрежести ботуши допълваха облеклото от личната колекция на Бекъм, плюс чифт големи черни слънчеви очила, а прическата ѝ беше оформена на висок остър кок, като два кичура рамкираха лицето.

От своя страна, Дейвид изглеждаше също толкова елегантен, носейки синя дънкова риза, дънки и кафяви обувки. Той последва примера на съпругата си и при аксесоарите, слагайки чифт слънчеви очила.

Посещението на клана Бекъм в Ню Йорк идва малко след Седмицата на модата в Париж. Разговаряйки с британския Vogue, чийто главен редактор Енуард Енинфул също беше на дефилето на Виктория, тя разказва повече за важния момент и какво е чувството да представи колекцията си на толкова важно събитие. Според официалното описание на колекцията, тя представя „прегръщането на женствеността, утвърждаването на ценностите и почитането на занаята“.

„Това е много важен момент за мен. Със сигурност почувствах голям натиск, знаейки, че ще представям в Париж“, казва Бекъм. Притеснението обаче въобще не си личеше, когато дизайнерката излезе пред публиката в края на дефилето, за да получи бурни овации от гостите. Критиците определено харесаха колекцията, засипвайки я със суперлативи след това.

Къде е татуировката в чест на Дейвид?

Освен с дебюта си в Париж, Виктория Бекъм попадна в таблоидните заглавия и след премахването на татуировка в чест на съпруга си Дейвид. Това веднага създаде слухове за разрив в отношенията им, като някои дори им подписаха документите за развод. Напрежението беше увеличено, след като стана ясно, че това е поредна татуировка в чест на футболиста, която бившата спайска премахва от тялото си.

Сред изтритите дизайни са инициалите на Дейвид и надпис на иврит, който съвпада с този върху ръката на футболиста.

Сега обаче Виктория най-накрая отговори на слуховете за разрив в отношенията със съпруга си. По време на предаването Today тя увери феновете, че всичко е наред, а татуировките са изтрити, защото вече не изглеждали толкова хубави. „Няма скрито значение“, категорична бе г-жа Бекъм. Обяснява, че татуировките са започнали да се размиват с течение на времето и затова е решила да почисти тялото си.

Виктория и Дейвид са женени от 1999 година, като на няколко пъти си правят еднакви татуировки, за да затвърдят любовта си. Децата им очевидно са наследили тази страст, като най-големият им син – Бруклин – има вече няколко дизайна в чест на съпругата си Никола Пелц. Съвсем наскоро той изписа думата „женен“ на ръката си, а също така има рисунка на очите на Никола и сватбения си обет.

Какви са отношенията между Виктория и Никола?

Слуховете за напрежение между снаха и свекърва може да спрат.

Шест месеца след сватбата между Никола Пелц и Бруклин Бекъм, Виктория реши да сподели истинските си чувства за големия ден. „Беше прекрасна церемония. Като майка, да видя сина ми щастлив е най-хубавото нещо. Какво мога повече да искам?“, каза тя.

Бруклин и Никола направиха истинско звездно парти, продължило цели три дни, през април тази година. Но веднага след церемонията започнаха слухове, че семейство Бекъм не харесва съпругата на фотографа, като основният проблем бил между нея и Виктория. Тези твърдения бяха подклаждани от факта, че в последния момент Никола се отказва да носи булчинска рокля по дизайн на Бекъм и вместо това избира Valentino.

„Наистина исках да нося нейна рокля, но малко преди сватбата стана ясно, че ателието няма как да се справи навреме. Затова трябваше да избера друга рокля“, казва Пелц пред Variety. Допълва, че не е имало никакви проблеми между нея и Виктория, като обвини медиите за измислянето на абсурдни истории.

Бруклин потвърди думите на съпругата си, добавяйки че се опитва да не обръща внимание на слухове. „Винаги ще се опитват да съборят хората. Но всеки в семейството ми се разбира чудесно с другия. Всичко е прекрасно“, категоричен бе той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Преди големия ден Виктория и Дейвид, които са женени повече от 23 години, са дали ценен съвет на младоженците. „Просто се обичайте, не се притеснявайте за нищо и продължавайте да градите заедно. Забавлявайте се“, казали им те.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари