IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Класата си е класа: Джордж Клуни и Амал Клуни с урок по елегантност

17 октомври 2022 14 30

Съпрузите подкрепиха Джулия Робъртс

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джулия Робъртс, хубавата жена на Холивуд, най-накрая получи наградата, която ѝ се полагаше. Актрисата се сдоби със статуетката „Икона“ по време на втория ежегоден бал на Академията за филмово изкуство на САЩ. Церемонията се проведе в Лос Анджелис в събота, а на нея присъстваха редица звезди, включително близките приятели на Джулия – Амал и Джордж Клуни.

Галавечерта се организира в подкрепа на филмовия музей на Академията, където са изложени стотици експонати от Холивуд, разказващи за историята на киното. Миналата година се събраха впечатляващите 11 милиона долара.

Джулия Робъртс

Снимка: БГНЕС

Тази година Джордж Клуни, който участва в цели шест филма с Робъртс, беше сред специалните гости на галата, а със себе си взе и прекрасната Амал. Двамата, както винаги, привлякоха погледите на фотографи и колеги, носейки елегантни тоалети, отличаващи се едновременно с красота и семплост.

Клуни заложи на класиката, обличайки черен костюм от три части с бяла риза и черна папийонка. Съчета ги със задължителните черни обувки и перфектно оформени коса и брада в сиво-пепеляв оттенък. Усмивката му не слизаше от лицето, което беше разбираемо, след като до него беше съпругата му Амал. Двойката, която отбеляза осмата годишнина от сватбата си, позираше пред фотографите, които очевидно не можеха да им се наситят.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

44-годишната Амал, която работи като адвокат по човешките права, беше въплъщението на елегантност и красота, носейки бяло-зелена рокля на Del Core без презрамки и с дължина до пода. Тоалетът е от колекцията Abstract One, която е вдъхновена от пътуванията на дизайнера Даниел дел Кор. Макси роклята е от копринена мрежа и органза, отразяваща с цветовете си морските анемонии.

Г-жа Клуни съчета роклята си с токчета в същия нюанс, висящи обеци, пръстени и гривна, както и сребърен клъч. Красивите ѝ кехлибарени кичури бяха оформени на меки вълни и отметнати на една страна.

Имайки предвид, че Джордж Клуни и Джулия Робъртс участваха в общо шест филма заедно, последният от които – „Билет за рая“ – в момента е по екраните, никак не се изненадваме, че актьорът и съпругата му бяха сред първите гости на събитие, което почита хубавата жена на Холивуд.

Джулия Робъртс,

Снимка: БГНЕС

Джулия и Джордж се запознават по време на „Бандата на Оушън“ през 2001 година и веднага стават приятели. Двамата играят съпруг и съпруга във филма, като повтарят ролите си през 2004 и 2007 година съответно във второто и третото продължение на „Бандата на Оушън“. Следващите им общи филми са „Самопризнанията на един опасен ум“ и „Пулсът на парите“.

В „Билет за рая“, който в момента е по кината, Клуни и Робъртс отново играят съпруг и съпруга, но този път са разведени. Трябва да оставят проблемите си настрана, за да спрат сватбата на дъщеря си Лили, която планира да се омъжи за мъж, когото току-що е срещнала.

Джулия Робъртс получи наградата „Икона“ за своята невероятна кариера в киното, която оставя трайно отражение върху културното наследство на света. Актрисата прави дебюта си в Холивуд през 1987 година, като се превръща в една от най-желаните дами в киното. Тя е първата актриса, която получава договор за 20 милиона долара и става най-високоплатената жена в индустрията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари