IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Хубавата жена Джулия Робъртс в костюм на Gucci x Adidas

17 октомври 2022 18 00

Комбинацията, която не знаехме, че искаме

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Спортните облекла може все още да са на мода, но отминаха дните, в които ще носим клинове и изрязани топове. Сега всичко е свързано със спортни дизайнерски панталони и сака, поне що се отнася до избора на Джулия Робъртс.

Преди дни актрисата беше забелязана да се насочва към предаването на Джими Кимъл заедно с колегата си Джордж Клуни. Докато двамата приятели избраха да носят еднакъв стил дрехи, а именно костюми, този на Робъртс очаквано привлече повече вниманието на фотографи и фенове. Тя носеше бежов модел на Gucci x Adidas, който включваше размити черни маншети на китките, уникално лого и трите ивици на спортната марка.

Робъртс облече елегантното сако върху обикновена бяла риза и черна вратовръзка с бежов панталон, като съчета всичко със слънчеви очила с овална форма и високи обувки с остър връх. Красивата ѝ кехлибарена коса беше оформена на меки вълни в долната си част и спусната свободно да пада върху раменете ѝ.

Креативният директор на Gucci Алесандро Микеле често търси ретро силуети за своите сезонни колекции и бежовият костюм на Джулия служи като отличен пример. Двуредното сако прилягаше плътно по тялото ѝ, а панталоните бяха с широки крачоли с маншети.

Дори дългият опит на Робъртс с носенето на елегантни костюми не можеше да ни подготви за този момент. Изборът сякаш изскочи от нищото, но имайки предвид нестандартните мислители зад това ново гениално сътрудничество, явно трябваше да очакваме подобен ход.

Откакто беше пусната това лято, колекцията Adidas x Gucci беше основна част от списъка ни с наблюдавани дизайни. Маратонките са особено красиви, включващи розов и зелен цвят, подобно на диня, като ни напомнят за още едно лице на Gucci, а именно Хари Стайлс.

От своя страна, Джордж Клуни, който не спираше да се усмихва до колежката си, носеше класически сив костюм върху черна риза. Той също беше заложил на минимално количество аксесоари, избирайки само слънчеви очила и часовник.

Джулия Робъртс

Снимка: Getty Images

В интервюто си за Access Hollywood двамата актьори споделят повече за своето приятелство, включително и причината, поради която никога не са започвали романтична връзка.

Попитани за първото впечатление един от друг, Клуни каза, че Робъртс го е накарала да се засмее, а Джулия описа колегата си като „мил“. След това бяха помолени да посочат едно качество, което най-много ценят в другия. Актрисата каза, че уважава силата на духа в Джордж, а той ѝ отвърна, че се наслаждава на нейната доброта.

„Имахте ли договор да не започвате романтични отношения, много, много години преди да създадете своите семейства?“, попита водещата. На това Робъртс отговори, че въобще не им е минавало през ума подобно нещо, защото отношенията им са били на съвсем различно ниво. „Станахме близки приятели. Нямаше абсолютно нищо романтично помежду ни“, категоричен бе Клуни.

Това е шестата колаборация между двамата актьори, като до момента те са участвали в трите „Бандата на Оушън“, „Признанията на един опасен ум“ и „Пулсът на парите“. В „Билет до рая“ Джордж и Джулия играят разделена двойка, която трябва да обедини усилия, за да спре сватбата на дъщеря си.

„Билет до рая“ може да се гледа вече в кината.

КоментариКоментари