IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико се оженили тайно

3 ноември 2022 14 40

Двете латино хубавици се влюбили една в друга по време на конкурс за красота

Istock

Istock

Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико разкриха, че са се оженили тайно, след като се срещнали и влюбили на конкурс за красота преди две години. Двете дами успели да запазят връзката си „поверителна“ досега. Става дума за 26-годишната Мариана Варела и 22-годишната Фабиола Валентин, които вече са официално обвързани в брак. Красивите брюнетки се запознават на конкурса „Miss Grand International“ през 2020 г.

Мариана, която е от Аржентина и Фабиола, която е от Пуерто Рико, са представяли своите страни във въпросния конкурс. Преди да споделят в Instagram изненадващата новина, че са се оженили, младоженките само са коментирали „приятелството“ си в социалните медии, без да загатват за романтиката помежду им.

Двете дами имат общо 233 000 последователи в Instagram, които вече са в течение на тяхната връзка и любовна история. В 30-секундното видео двойката сподели откъси от пътуванията си – включително клип, на който двете се гушкат на плажа Джобос в Пуерто Рико и се наслаждават на романтична разходка с лодка в Мексико.

Варела и Валентин са сключили граждански брак в Сан Хуан, Пуерто Рико на 28 октомври. Видеото на двете носителки на корони за красота е събрало над 1,8 милиона гледания само за три дни. В клипа се вижда и апартаментът, в който двете хубавици живеят. Булките показват и почти идентичните си брачни халки с вградени диаманти.

Фабиола представяше Аржентина в състезанието „Мис Вселена“ през 2019 г., преди да влезе в топ 10 на Мис Гранд Интернешънъл 2020 г. Колкото до сватбата им – Фабиола е тази, която носи бяла рокля с ресни и сако, а нейната съпруга Мариана носи бяло сако и черен панталон за специалния ден. Споделената публикация е натрупала над 128 000 „харесвания“ само за няколко дни, откакто беше публикувана по-рано тази седмица като феновете побързаха да поздравят двойката за щастливата новина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари