IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гринч тоалет за празниците – от гардероба на Виктория Бекъм

29 ноември 2022 17 50

Дизайнерката има и предложение за миничанта

Getty

Getty

Гринч тоалет, подходящ за празниците, показа Виктория Бекъм. Дизайнерката позира с плетен гащеризон в зелен цвят, който някои свързаха с известния герой, който мрази Коледа.

Бившата спайска изглежда безупречно с празничния си ансамбъл, който бе наречен с името Гринч. Макар с него тя да рекламира новите миничанти от своята колекция, всички заговориха за това как отгоре до долу е облечена в един и същи цвят.

Виктория Бекъм е споделила две свои селфита, направени в огледалото. Там тя демонстрира не само чантичките в три различни цвята, но и перфектната си фигура.

Звездата е заложила на плетени пуловер и панталон в зелен цвят, който напомня за филма за Гринч, който не обича празниците. Те са съчетани с чорапи и сандали на висок ток в същия тон. На една от снимките е с черна пола и въпросното плетиво отгоре.

Зелено от глава до пети – идея за празниците

Модни експерти посочват, че носенето на дрехи в един и същи цвят – от горе до долу, е доста смел избор. Но г-жа Бекъм определено изглежда страхотно в зелено.

„Кой не обича нотка металик по това време на годината!!“,споделя дизайнерката и показва с какво би съчетала своя Гринч аутфит – със сребриста миниатюрна чантичка. В случай, че не я харесвате, може да я замените с такава в бонбоненорозово.

Никола Пелц с любим аксесоар на Виктория Бекъм

Самоирония на следващо ниво: Виктория Бекъм се подигра на прическите си от миналото

Любимата рокля на Виктория Бекъм е като от филм на ужасите

„Аз съм ти голям фен, но това зелено облекло от главата до петите (особено обувките) ми създава настроение на Гринч, особено в навечерието на Коледа“, „Зеленото крещи ПРАЗНИЦИ и аз го обожавам“, „Изглеждаш прекрасно в зелено“, пишат последователи на Виктория Бекъм за нейната нестандартна визия.

За още модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари