IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода – Кейт Мидълтън с идея за офис облекло

1 декември 2022 14 30

Топло, лесно и елегантно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

За първи път от осем години, Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям посетиха американска земя. Херцозите на Кеймбридж кацнаха в Бостън в сряда за церемонията по раздаването на наградите Earthshot, която ще се проведе на 2 декември. Там те ще почетат петима предприемачи, които работят, за да победят промяната в климата и да осведомят повече хора за опазването на околната среда.

Пристигането на Кейт и Уилям в Америка само по себе си беше огромно събитие, но тоалетът на принцесата на Уелс го направи още по-интересно. Като човек, който рядко греши в модните си избори, този път Мидълтън реши да остави роклите и полите у дома, за да бъде с по-топли и по-елегантни дрехи, напълно подходящи за зимата в Америка.

Кейт и

Снимка: Getty Images

Слизайки по стълбите на летището, Кейт беше облечена в изцяло черен тоалет, състоящ се от елегантен костюм и поло, допълнени от черни токчета с остър връх. Косата ѝ, както винаги, бе пусната свободно да пада върху гърба и раменете, а меките вълни бяха на мястото си. Що се отнася до бижутата, принцесата на Уелс реши да не прекалява с тях, избирайки само блестящи дълги обеци и сапфирения си годежен пръстен, някога притежание на принцеса Даяна.

Въпреки че Мидълтън често носи костюми, днес тя замени ризата или обикновената горна блуза с кръгло деколте за черно поло, придавайки зимен привкус на една от любимите си формули за облекло. Специфичният комплект включваше панталони, които бяха твърде широки за фината фигура на принцесата, което изискваше наличието на тънък черен колан.

Само преди ден пък принц Уилям направи първото си видео в TikTok, напомняйки на всички, че съвсем скоро ще станат ясни победителите на новите награди Earthshot. От двореца също обявиха и няколко други събития, на които ще присъстват кралските особи по време на посещението им в САЩ. Те ще посетят университета Харвард, президентската библиотека „Джон Ф. Кенеди“ и музея към нея. На голямото събитие на 2 декември пък ще бъдат събрани цяла плеяда звезди като Били Айлиш, Ани Ленокс, Ели Голдинг, Рами Малек, Катрин О'Хара и много други.

@theearthshotprize Together, we will make the impossible possible and repair our planet this decade. #savetheplanet #climatechange #EarthshotPrizeBoston2022 #climateaction #explore #Earthshotprize #nature #PrinceWilliam ♬ original sound - The Earthshot Prize

В петък се очаква и самата Кейт Мидълтън да връчи една от наградите, а принц Уилям ще закрие събитието със специална реч в чест на победителите.

Преди всичко това обаче херцозите намериха малко време за себе си и любимите си хобита, като посетиха мач на „Селтик“. Известна с афинитета си към спорта, двойката седеше край баскетболното игрище заедно с бившия играч и новоизбран губернатор на Масачузетс Маура Хийли, легендата на „Селтик“ Томас Сандърс и двама от основните собственици на отбора и техните съпруги. Кейт и Уилям често биваха снимани как си разговарят със седящите до тях и ръкопляскаха ентусиазирано през целия мач, който завърши с победа на „Селтик“.

Херцозите на Кеймбридж зарадваха феновете си със снимки от зад кулисите, показвайки загрявката на „Селтик“ в социалните мрежи. „Хайде, давай, „Селтик“! Давай!“, гласеше описанието под снимката. По време на самия мач пък имаше моменти, които напомняха на зрителите за предстоящата церемония на Earthshot. Спазвайки традицията си да почитат по един човек в класацията „Герой сред нас“ по време на всяка среща, от „Селтик“ насочиха вниманието към 15-годишен активист в борбата с изменението на климата за работата му, повлияла положително на общността. По време на почивката пък Уилям и Кейт отидоха да поговорят с младежа.

Кралската двойка също така се срещна с членове на семейството на „Селтик“, включително представители на фондацията Boston Celtics Shamrock, която предоставя масово програмиране и стратегическо финансиране на местни организации, обслужващи групи в риск. Те също така чуха за мобилното звено Curbside Care, което чрез партньорство с Бостънския медицински център ще осигури цялостна, рационализирана грижа за майки и бебета през първите шест седмици от живота на новородените.

Кейт Мидълтън почете кралицата в Деня на възпоменанието

Дамски чанти – Кейт Мидълтън с мини вариант

Аленото палто в действие: В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно

Това не е първият път, в който Кейт и Уилям присъстват на мач от Националната баскетболна лига. През 2014 година, когато посетиха Ню Йорк, те имаха места на първия ред, за да наблюдават срещата между „Бруклин Нетс“ и „Кливланд Кавалиърс“. По това време успяха и да се срещнат с няколко известни личности, включително Бионсе, Джей Зи и Леброн Джеймс.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Истината ( преди 1 година )
Пак е яла като прасе или мъжът и е скочил докато яде и се облякла с дрехите на охраната.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар