IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм и Ева Лонгория – две красиви и не чак толкова отчаяни съпруги

7 декември 2022 10 30

Двете присъстваха на събитие, организирано от британския Vogue

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за подготовка за женска вечер, Виктория Бекъм и Ева Лонгория са типичните дами. Преди да присъстват на важното събитие, на което бяха поканени, те се увериха, че имат всеки един етап на подготовка запечатан на камерата, включително питиетата по халат и най-накрая красивите тоалети.

За да присъстват на специалната вечеря Forces For Change, организирана от британския Vogue в известен хотел в Обединеното кралство, Виктория и Ева не пестиха сили в модния отдел, показвайки че все още могат да изглеждат чудесно, дори и след ражданията. Двете дами обаче първо отделиха време една за друга, като си поговориха в къщата на известната дизайнерка, пиейки коктейли преди голямото събитие.

Те се описаха като едни „отчаяни съпруги“, които се приготвят за поредната си женска вечер. Преди да бъдат в прекрасните си рокли, се облякоха в домашните халати, като Лонгория го комбинира с пухкави бели чехли, върху които бяха изписани инициалите на Виктория Бекъм. Бившата спайска пък показа на света, че винаги е стилна, дори и у дома, носейки халата си заедно с черен чорапогащник, който завършва сякаш с обувки на висок ток.

След като питиетата и халатите бяха премахнати от картинката, дойде време за истинския блясък. Като Ин и Ян, двете дами позираха на стълбите в къщата, носейки черен и бял тоалет. Виктория Бекъм реши да бъде светлата страна на дуото, обличайки бяла дълга рокля с отворено деколте, под която носеше само черните си чорапогащи с токчета.

Що се отнася до Лонгория, тя получи рокля назаем от приятелката си, която беше в черен цвят и с асиметрично изрязано деколте. Дългият ръкав тотално контрастираше на стила без ръкави на Виктория, като актрисата комбинира тоалета със зелена малка чантичка.

„Просто две отчаяни съпруги“, написа шеговито Лонгория под колекцията от снимки, в която беше включен и кадър на двете дами с малкия Сантяго, който е от брака между Ева и Хосе Бостън. От своя страна, британската дизайнерка също сподели снимка, на която позира заедно с приятелката си на прекрасното стълбище у дома.

Можем да поспорим малко с описанието на Ева, тъй като нито тя, нито Виктория са отчаяни съпруги. И двете в момента се намират в прекрасни взаимоотношения със съпрузите си, като дизайнерката и Дейвид Бекъм са заедно повече от две десетилетия. Те имат и четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Най-големият им син дори тази година мина под венчилото с любимата си Никола Пелц.

Ева Лонгория – звездата, която всеки червен килим иска да има

След раждане и на 47: Ева Лонгория се похвали със стегнат корем

Как г-жа Бекъм и Ева Лонгория станаха най-добри приятелки?

„Не те ли научих на нещо, Ева Лонгория? Позираме заедно от години!!“, пошегува се Виктория, след като показа, че приятелката ѝ не може да стои мирно дори за една снимка. Докато дизайнерката е направила каменно изражение към камерата, актрисата се смее неконтролируемо и трябва да се правят още кадри, за да бъде всичко перфектно. От втория път обаче Лонгория се справя и вече двете дами могат да тръгнат към събитието.

Като говорим за самата галавечер, тя се организира от британския Vogue и беше посетена от множество известни личности, включително Наоми Кембъл и Зоуи Салдана. Последната има близка връзка с Виктория Бекъм, като само преди дни носеше нейна пола на премиерата на „Аватар: Пътят на водата“ в Лондон.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари