IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червена рокля за червения килим – Флорънс Пю впечатли с Valentino

9 декември 2022 11 00

Тя бе една от звездите на Британските модни награди

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През последната година Флорънс Пю беше в центъра на вниманието не само със своите изяви на големия екран, но и с тези на червения килим. За да завърши поредицата си по перфектен начин, актрисата присъства на Британските модни награди с красива рокля, която беше в комбинация с декора.

В началото на седмицата Флорънс беше част от елита на тазгодишните Британски модни награди, носейки прекрасна червена рокля на Valentino, лично проектирана от креативния директор на марката Пиерпаоло Пичоли. Пю беше на събитието със специална цел – да връчи наградата за дизайнер на годината именно на Пичоли.

Роклята на звездата, в емблематичното за Valentino червено, включваше тънки презрамки и гол гръб. Дължината на тоалета стигаше чак до пода, а полата постепенно се превръща в дълъг, широк шлейф в задната част. Актрисата приглади косата си назад и носеше тъмночервено червило в комбинация с тъмночервени нокти.

Флорънс публикува няколко снимки от събитието, включително и такива с Пичоли. На първата я виждаме заедно с дизайнера в червена стая, като Пю се е изправила високо, а креативният директор е седнал на голям червен стол. Вторият и третият кадър показват как актрисата връчва наградата на Пичоли и двамата позират след победата. Най-накрая Флорънс има цялото внимание за себе си, позирайки сама по средата на стълбище и гледайки през рамо към камерата.

„Еха. За първи път бях на Британските модни награди и честно казано, не знам какво може да победи това чувство“, написа Пю под колекцията от снимки. Тя благодари на Пичоли, че ѝ е позволил да бъде част от семейството на Valentino и че винаги ѝ показва любовта и милосърдието си. „Чувствам се благодарна и благословена, че намерих приятел като теб“.

„Потапям се в червено Valentino от глава до пети, дизайн от самия него. Наистина трябваше да се ощипя, за да повярвам че е истина. Танцувахме, вдигахме наздравици, прегръщахме се. Прекрасна вечер“, завърши Пю.

От Valentino също не спестиха милите думи по адрес на актрисата, като лично Пичоли ѝ отговори в коментарите. „Прекрасна Флорънс, благодаря ти, че беше с мен и всички нас. Това беше прекрасен момент и ти го освети със своята енергия и приятелство. Благодаря ти от цялото си сърце“.

През последната година Флорънс Пю определено показа, че знае как да се облича за светски събития. На филмовия фестивал във Венеция тя прикова погледите както със скандала около филма си „Не се тревожи, скъпа“ и отсъствието си от пресконференцията, така и с прозрачната си рокля за червения килим.

Виктория Бекъм и Ева Лонгория – две красиви и не чак толкова отчаяни съпруги

Джулия Робъртс впечатли с рокля, покрита със снимки на Джордж Клуни

Всички очи към нея: Кейт Мидълтън с рокля под наем и колието на Даяна

За да се присъедини към колегите си Оливия Уайлд, Хари Стайлс, Крис Пайн и Джема Чан, Флорънс носеше отново дизайн на Valentino, който отдаде почит към бляскавото събитие във Венеция. За да улови същността на събитието дизайнерката Ребека Корбин-Мъри облече Пю в черна рокля от тюл от колекцията за висша мода на Valentino, която беше покрита с блестящи детайли и бродирана със сребърни пайети.

„Венеция е дълбоко драматична и романтична, така че искахме нещо, което да улови блясъка на стария град, като същевременно е и модерно“, казва Корбин-Мъри, която допълни визията с бижута от Tiffany & Co.

На тазгодишния Бал на губернатора Флорънс показа своята версия на „гола рокля“, присъединявайки се към дългия списък от звезди, които пробват тенденцията. Тя избра дизайн на Виктория Бекъм от колекцията за 2022 година, който беше почти напълно прозрачен, с изключение на непрозрачно сатенено извито деколте и асиметрична кройка от плат в предната част. Мрежестите секции бяха покрити със сребърна шарка на точки и разкриваха чифт бели обувки на платформа. Метални детайли с ресни отстрани бяха допълнени от елегантен шлейф, а Пю добави към драматизма на роклята и ефектна златна огърлица.

С тези си изяви на червения килим, нищо чудно да видим Флорънс Пю като една от най-добре облечените звезди на следващите събития от наградния сезон на 2023 година.

За още новини от света на модата и аксесоарите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари