IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Марго Роби с минирокля на червения килим

9 декември 2022 14 30

Тя присъства на събитие в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марго Роби рядко се появява на червения килим, но когато го направи, всички погледи са вперени в нея.

Така се случи и преди няколко дни, когато актрисата присъства на галавечерта Women in Entertainment в Лос Анджелис, организирана от Hollywood Reporter. Роби, чийто дългоочакван филм „Барби“ вече приключи снимки и премиерата му ще бъде обявена съвсем скоро, изглеждаше зашеметяващо на розовия килим в Ел Ей в доста нетипичен за зимата тоалет.

Актрисата избра да комбинира елегантност и уютност, обличайки минирокля с дълъг ръкав. Въпреки наближаващата зима и ниските температури, Роби не се притесни да покаже стегнатите си крака, към които бяха добавени няколко сантиметра, благодарение на височките черни отворени сандали. Кремавата рокля на Gucci включваше още висока яка и намачкани детайли в края на полата, като в долната си част също беше леко набръчкана.

Марго Роби

Снимка: Getty Images

Като една от звездите, промотиращи естествената красота, Роби не използва прекалено много грим за светското събитие, залагайки на лъскаво червило и земни нюанси на сенки за очи, плъзнати по клепачите ѝ. Колкото и жизнерадостно да изглеждаше облеклото ѝ, актрисата донесе малко повече драматизъм с черни токчета на платформа и координиращ оттенък лак върху ноктите.

Тоалетът на Роби приличаше на кремавата булчинска рокля на Шарън Тейт от сватбата ѝ с Роман Полански през 1968 година. Тогава тя включваше издути ръкави със сини кадифени маншети и висока яка със същите детайли.

Родената в Австралия актриса, която влиза в ролята на Тейт за филма „Имало едно време в Холивуд“, каза пред E!News, че е почувствала лична връзка с покойната холивудска легенда. По думите ѝ, времето със сестрата на Тейт – Дебра – я е накарало да се почувства много по-близка до актрисата, отколкото си е представяла. „Четенето и гледането на неща може да те закара до едно ниво, но личната връзка е нещо съвсем различно“, допълва Роби.

Марго беше сред куп звезди, присъстващи на събитието в Ел Ей, включително Хайди Клум, Адисън Рей, Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Появата идва, след като Роби разкри, че е настоявала нейният емблематичен герой Харли Куин да има различна сексуална ориентация в новия ѝ филм. Звездата каза, че иска суперзлодеят от вселената на DC да има връзка с колежката си Пойзън Айви в игралния екшън филм, както се случва в анимацията.

„Настоявам за това от години. Не мога да ви опиша колко силно го искам“, казва актрисата пред ComicBook.com.

Старият Холивуд оживява в лицата на Марго Роби и Брад Пит

Страшно секси или страшно силно: Марго Роби нокаутира актьор

На работа, но с тематична торта – Марго Роби на 32

Марго влезе в ролята на Харли Куин както в „Отряд самоубийци“, така и в продължението му „Хищни птици“, но и в двата филма сексуалната ориентация на героинята не е обсъждана. Въпреки че има краткосрочен романс с Жокера, повече за предпочитанията на Куин не се е говорило. Актрисата също така заяви пред MTV News, че е убедена в успеха на Лейди Гага, която ще бъде Харли във втория филм за Жокера с Хоакин Финикс. „Всичко, което искам, е Харли Куин да бъде един от онези герои, каквито са Макбет или Батман, които винаги се предават от велик актьор на велик актьор“.

Съвсем скоро пък Марго отново ще се потопи в Златната ера на Холивуд и отново ще си партнира с Брад Пит. Този път двамата ще бъдат колеги в „Вавилон“ на Деймиън Шазел, а премиерата е на 22 декември.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари