IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля върху панталон – Кейти Холмс върна на фокус позабравена тенденция

14 декември 2022 10 30

Модата от началото на века, пренесена в наши дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните години ставаме свидетели на повторно завъртане на модното колело. Така на фокус се появиха позабравени тенденции, властвали през 2000-те или дори 80-те и 90-те години. Говорим за обемните ръкави, бляскавите сака, роклите с пайети и какво ли още не. Една от последните, които видяхме на червения килим, беше рокля върху панталон.

Кейти Холмс реши да ни върне две десетилетия назад, носейки странна, но все пак широко популярна тенденция от 2000-те години. 43-годишната актриса, продуцент, режисьор и сценарист се появи на събитието Jingel Ball на iHeart Radio в Ню Йорк, където изглеждаше уверено, небрежно и удобно в тоалета си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Носейки свободни светлосини дънки с широки и раздърпани крачоли, Холмс реши да замени традиционната блуза с минирокля в тъмносин цвят без презрамки. За да бъде визията още по-близо до 2000-те години, тя бе завършена с черни маратонки, сякаш Кейти беше тръгнала не към поредното светско събитие, а да закупи най-важните неща от коледния списък. Небрежната и ежедневна визия беше завършена от свободни къдрици в косата и минимално количество бижута, включително сапфирени обеци и обеца за носа.

Кейти Холмс е известна с това, че може да превърне дори най-обикновените тоалети в нещо специално – независимо дали става дума за ризи, дънки с широки крачоли или нещо друго.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ???? (@stilmagg)

През октомври тя беше забелязана да носи класическа дънкова риза с бели копчета, която беше комбинирала с бежови панталони и цветни маратонки. Каки панталоните бяха една от тенденциите, които се завърна с пълна сила тази година, като множество звезди заложиха на тях.

Холмс също така много добре знае как да привлича вниманието и чрез аксесоарите си. През септември тя носи няколко златни колиета, когато се появи в Ню Йорк. Те включваха 18-каратово златно колие, двустранен медальон с цветна емайлирана астрологична диаграма и 14-каратовото колие Mini Hera с позлатена верижка.

През април пък актрисата беше забелязана да се разхожда из Голямата ябълка, носейки обувки с лепки, които бяха популярни през 90-те и началото на 2000-те години. Рийз Уидърспун също е фен на модела, обувайки го за посещение във Вашингтон през март, а Синди Крауфорд наскоро публикува снимка в социалните мрежи, на която се похвали, че също е притежател на подобни обувки.

Кейти Холмс показа новото си гадже

Звезден стил: Кейти Холмс с проблемно начало на Седмицата на модата в Ню Йорк

Неостаряващи звезди: Как Кейти Холмс се грижи за кожата си?

Миналата година Кейти Холмс беше част от специалното издание на списание People, събрало на едно място красиви и вдъхновяващи звезди. В интервюто тя споделя за важността да ценим вътрешната красота и да приемаме себе си такива, каквито сме.

„Приемам възрастта си с благодарност и не се притеснявам, че понякога не нося грим. Радостта ми идва отвътре“, казва актрисата. Допълва, че в момента се фокусира върху здравословния начин на живот и опитите да поддържа кожата си в най-добро състояние. „Пия много вода и се опитвам да ям възможно най-много зеленчуци, за да поддържам здрава кожа. Грижа се за нея чрез почистването ѝ всяка сутрин и вечер, слагам и серум с хиалуронова киселина, също така и овлажнител“.

Въпреки че приема естествената си красота, Холмс все пак е благодарна, че има три по-големи сестри, които я учат как да носи грим. Когато се подготвя за излизане, тя споделя, че поддържа режима си за красота възможно най-прост. „Когато напускам къщата, се уверявам, че нося слънцезащитен крем и гланц за устни“, обяснява Холмс.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари