IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ботуши и боти – 5 модела, които да носите през 2023-а

13 януари 2023 10 30

Нова година – нов стил

IStockphoto

IStockphoto

Ботуши или боти/кубинки предпочитате да носите в тази част от годината? С топлото доскоро време всички ние все още обувахме удобните маратонки, но рано или късно ще падне сняг, за да извадим истинските зимни обувки. С настъпването на новата 2023 година може да разгледаме някои стилове, които ще властват и да се отправим към магазините за покупки.

Ако търсите ботуши, които да носите на работа или ви трябва нещо за по-голям студ, то със сигурност трябва да разгледате актуалните модели. Те могат да бъдат страхотно допълнение към вашия гардероб, стига да знаете с какво да ги съчетаете.

Модни експерти посочват, че хората са доста креативни по отношение на това какво носят. Според стилиста Аманда Варгус, през 2023 г. все повече ще поемат риск със своите избори за дрехи и обувки. Ако не сте сигурни как да включите определена тенденция в гардероба си, стилистът на знаменитостите Дани Мишел съветва да „я приложите към вашия личен стил“ и да прецените дали ще отива на нещата, които носите най-често.

Ботуши и боти 2023 – ето на кои модели да заложите

Платформи

Ако обичате високи токчета, но не сте толкова уверени да носите чифт обувки на тънък ток, просто си вземете тяхната по-удобна алтернатива. Ботушите на платформа се завръщат през 2023 г. Освен това са една от най-горещите тенденции за всички видове обувки. „Обувката на платформа добавя малко забавление и предимство към всеки стил“, казва пред InStyle стилистът на знаменитости Дженифър Удечукву. И добавя, че те са много по-комфортни за зимата.

Зимна мода – с какво да носите ботуши под коляното

Ботуши тип апрески – най-удобните обувки за зимата!

Зимна мода: 6 начина да включите високите ботуши в ежедневието си

Бели/бежови ботуши

Една от най-актуалните тенденции за 2022 г., която продължава да бъде актуална и през новата. Стига сте носили само черни или кафяви модели. Още преди няколко месеца излязоха страхотни боти и ботуши, при това не само в бяло, но и цвят слонова кост. И много известни дами побързаха да се разходят с тях пред папараците.

Повечето бели ботуши са с по-дебела подметка, с цип отстрани или с връзки.

Каубойски

За тях говорят всички от есента на 2022 г. Те са изключително гъвкави. Може да ги носите не само зимата, но и през останалите сезони, стига да знаете как.

За по-небрежен външен вид, ги съчетайте със светъл деним. Ако искате по-елегантна визия, сложете рокля или пола, като те отиват и на тях. Като стана дума за каубойски, тези от деним ще са истински хит тази година.

Зимна мода: Как да включим ниските ботуши във визията си?

С ботуши край басейна: Това го може само Джей Ло

Микротокчета

Ако подметката на платформа не е за вас, но все пак искате да добавите малко височина, то изберете ботуш с по-нисък ток. Той е по-тънък и ни връща назад в годините, носейки ретро вибрации.

Със сигурност майка ви или баба ви пази поне един чифт такива ботуши, които добавят женственост и по-различно излъчване дори и на по-спортни дрехи.

Кубинки

кубинки, обувки

IStock

Те са комбинация от функционалност и мода – класика, идеална за заледените улици през зимните месеци. „Те са здрави, изключително функционални и много модерни. Ще видите хора да ги носят с всичко – от дънки към рокли“, казва Алисън Брун пред The Zoe Report.

Освен изчистените черни кубинки, тази година са доста актуални по-цветните – в червен, зелен, син или бял/мръснобял цвят. Някои от тях имат лек опушен ефект. Други пък са с пришити апликации или пък холографски ефект.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари