IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – Виктория Бекъм готова със своята колекция

19 януари 2023 08 30

Дизайнерката показа ефирна рокля

БГНЕС

БГНЕС

Виктория Бекъм бърза да изпрати зимата, показвайки ефирна рокля за сезон пролет/лято 2023. Дизайнерката сподели две снимки в социалните мрежи, с които ни показва, че нежното розово е идеално за това време от годината.

С асиметричния модел с волани звездата загатва какво да очакваме от новата ѝ колекция от висок клас.

Качвайки селфи в огледалото, г-жа Бекъм демонстрира една от тенденциите за 2022-а, която очевидно няма да бъде забравена скоро – воланите, падащи свободно от дрехите.

„Очаквайте скоро нова лятна колекция за специален повод“, написа тя във Facebook.

Виктория представи колекцията си в Париж

Бледорозовата максирокля, която дизайнерката има и в лилаво, е с романтични волани. Тя е с ефирен силует и става както за червения килим, така и за коктейл или просто за поредното излизане с приятелки в любимия клуб.

Семейно коледно парти: Виктория Бекъм без Дейвид, но с децата

Гринч тоалет за празниците – от гардероба на Виктория Бекъм

Любимата рокля на Виктория Бекъм е като от филм на ужасите

Моделът бе представен по време на Седмицата на модата в Париж, където видяхме и други парчета от предстоящата пролетно-лятна колекция на съпругата на Дейвид Бекъм.

Колекцията за пролет/лято 2023 е била заснета специално за списание Vogue – Китай, съобщиха от бранда.

Докато модната къща на бившата спайска се готви за пролетта, а след това и за по-горещия сезон, пусна голяма разпродажба, за да разчисти някои свои артикули. На сайта на Виктория Бекъм могат да бъдат закупени очила, палта, рокли, фитнес облекло и шикозни аксесоари с до 60% намаление.

Малко преди разпродажбата стана ясно, че компанията е натрупала 66,3 милиона дългове от стартирането си до момента.

За да разбирате първи за новите тенденции в света на модата и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари