IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс за своя филм: Постигнах това, продължих да уча и се развивам

23 януари 2023 11 00

Актрисата и модел няма търпение да го покаже пред публика

БГНЕС

БГНЕС

„Постигнах това, продължих да уча и се развивам“. Това споделя Брук Шийлдс, говорейки за документалния филм Pretty Baby: Brooke Shields, който наскоро бе представен пред публика. Известният модел и актриса от 90-те споделя, че се е съгласила да го направят не толкова, за да говори за себе си, а чрез своя опит като звезда да разкаже за стереотипите към жените в обществото и сексуалното насилие.

„За мен е чест да споделя с вас това… Толкова се вълнувам да видите този документален филм с премиера на филмовия фестивал „Сънданс“ тази седмица и скоро в Hulu!!“, написа звездата в социалните мрежи. И сподели колаж, който прави своеобразна ретроспекция на това как се е променила тя през годините. На него виждаме на преден план по-младото ѝ аз, което застава пред камерите още като ученичка.

Филмът за Шийлдс не е само за мода и кино

Поредицата от две части ще бъде пусната в платформата Hulu. Тя ще проследи връзката на модела с нейната майка Тери Шийлдс, приятелството с Майкъл Джексън и най-вече десетилетната ѝ кариера в модата и киното, емблематични реклами на Calvin Klein, както и запомнящи се визии. Зрителите ще видят и телевизионната кариера на Брук. Освен това тя за първи път ще говори за сексуалното насилие над нея от неназован до момента представител на Холивуд.


„Не се интересувам от проблеми на известни личности. Това, от което се интересувам, е как славата може да засили свързаните с това проблеми“, казва режисьорът Лана Уилсън, която наскоро режисира филм за Тейлър Суифт за Netflix. Тя посочва, че животът на Брук е напълно екстремен и уникален, но най-ужасяващото от него е било това да бъде красива жена в Америка.

„За мен беше доста вълнуващо да погледна всичко това в неговата цялост. Гордея се с това коя съм и как съм се развила“, казва Шийлдс малко преди премиерата.

Брук разкрива пред HollywoodReporter, че нейната майка пази всичко, свързано с работата ѝ. Ето защо един ден решила да седне и да прехвърли всичко на цифров носител:

Реших, че вместо всичко това да се разпадне, ще премина през разходите и процеса на дигитализирането му. Така че, когато дойдоха при мен за документален филм, казах: „Случайно имам някои материали“.

Брук Шийлдс си спомня какво е да си „най-известната девственица в света“

Брук Шийлдс за грижата за себе си: Имам куража да го направя

„Това е моето 56-годишно тяло“: Брук Шийлдс позира полугола

56-годишната актриса споделя, че се гордее с крайния резултат – филмът, в който само 5 минути са посветени на темата за сексуалното насилие. Но има 1:45, в които тя разкрива свои спомени и други любопитни моменти, както и говори с дъщерите си за половото съзряване и предизвикателствата да бъдеш жена в този свят.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари