IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Как да включите клин в ежедневието си?

4 февруари 2023 13 30

Панталонът не е само за тренировки

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вече знаем, че клиновете не трябва да бъдат използвани само за тренировка. От модели с висока талия до изключително удобни и плътни клинове, буквално има различни опции за всеки повод и сезон. А най-лесният и най-добрият сезон за включването им в ежедневието ни без съмнение е зимата.

Когато ги носите, клиновете осигуряват лесен начин да се чувствате удобно, елиминирайки сковаността на дънките, като в същото време завършват тоалета ви по перфектен начин. През по-студените месеци, когато обличането на повече дрехи е от ключово значение, големите пуловери и якетата ще си паснат чудесно с клиновете.

5 начина да включите клина в зимния си тоалет

1. С уютен полар

Малко по-елегантен от любимия ви суитшърт, масивният и удобен полар е идеалното горнище за съчетаване с клин. Ако е много хладно навън, сложете тънко бяло поло отдолу, за да осигурите повече топлина и уют до първите дни на пролетта.

2. С карирано яке

Карираното яке или риза е нещо, което може да се комбинира с всичко. Използвайте това като извинение да го съчетаете с клин, когато времето навън е по-топло от обичайното, както се случваше през последните дни у нас. Предлагаме ви да заложите на монохроматичен стил, като се насочите по-скоро към цветните опции като синьо, зелено или червено. Черното го оставете за някой друг ден.

3. С вълнено палто

Ако търсите шикозен завършек на зимното си облекло, отговорът винаги е голямо вълнено палто. С любимите ви маратонки, раиран пуловер и бейзболна шапка, ще приличате на модел в ежедневието си. Комбинирането с клин ще направи тоалета малко по-спортен и напълно подходящ за бърза разходка или среща с приятели.

4. Със зимните аксесоари

За онези смразяващо студени дни, в които не знаете откъде да започнете с обличането, съчетайте клина с топла парка, обувки за сняг и голям шал. Панталонът ще се прибере в ботушите за безпроблемен външен вид, който няма да бъде твърде обемист за якето ви. За допълнителен зимен шик не забравяйте чифт масивни и топли чорапи.

Панталони 2023 – кой модел е най-актуален?

Мода 2023 – 3 тенденции от миналата година, с които да се сбогувате

Мода и красота: Кой е цветът на 2023 година и как да го носите?

5. С голям блейзър

Големият блейзър е подходящ почти за всеки повод, а когато го облечете върху клин и ботуши, визията вече е напълно завършена. Черните слънчеви очила не са задължителни, но са силно препоръчителни, когато слънцето реши да се покаже.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари