IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Ан Хатауей без грим на червения килим

26 януари 2023 08 30

Актрисата замени вечерните рокли с голямо яке

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ан Хатауей е от онези актриси, които можем да гледаме по цял ден. Усмивката ѝ, която може да се мери само с тази на Джулия Робъртс, е почти толкова голяма, колкото талантът ѝ пред камера. А когато става въпрос за червения килим, Хатауей доказва, че притежава и нюх за модата.

Актрисата никога не се е страхувала да направи фурор с външния си вид, особено на светски събития. Независимо дали става дума за старателно украсена с мъниста рокля на Valentino или поръчкова рокля от креп с отворени рамене на David Koma, Ан винаги държи нащрек фотографите и модните критици. Последният ѝ избор наблягаше на практичността, без да прави компромис със стила.

За да присъства на прожекция през уикенда по време на филмовия фестивал в Сънданс, провеждан в ски курорта на Юта, 40-годишната актриса избра да се появи на червения килим не с ефирна вечерна рокля, а с голямо черно зимно яке от колекцията на Versace за есен/зима 2022. Моделът включваше голяма яка и качулка, като се стягаше в талията, създавайки ефекта на пясъчен часовник.

Останалата част от ансамбъла беше съставена само от черен чорапогащник и черни масивни обувки, които съвсем спокойно ще преведат Хатауей през високите преспи в ски курорта. Сребърните бижута перфектно допълваха визията, а косата беше свободно пусната по гърба и раменете.

Малко по-късно през вечерта, Хатауей се съблече, за да разкрие малка черна рокля с тънки презрамки и златни детайли на подгъва. Дизайнът също бе дело на Versace и определено не беше много подходящ за зимни условия, но обемното яке осигуряваше нужната топлина на актрисата.

Тоалетите на Ан бяха сами по себе си впечатляващи, но не можем да пропуснем визията на лицето ѝ. За разлика от колегите си на филмовия фестивал, тя избра да не слага грим и да покаже естествената си красота. Лицето ѝ грееше от широката усмивка, а розовите ѝ устни напълно контрастираха на бялата ѝ кожа.

Хатауей обича да показва на феновете, че не е нужно да използват грим, за да се чувстват красиви. Наскоро тя публикува снимка от леглото, доказвайки че може да изглежда прекрасно, дори и след сън, без намесата на козметични продукти.

Ан Хатауей: Избирам филмови проекти в името на децата си

Облечена в удобен бял халат, пуснала косата си небрежно върху меките възглавници, актрисата реши да запечата едни от малкото си почивни дни, впечатлявайки с красотата си. Единственото, което виждаме по лицето ѝ, е малко руж и лека спирала, но останалата част от кожата е перфектно и естествено бляскава. Дори Миранда Пристли не може да отрече красотата тук.

Очевидно обаче не бяхме единствените, които се впечатляват от естествената визия на Хатауей, като втората снимка след селфито е на кафе, върху което е изобразен лика на актрисата.

Ан Хатауей и Зендая – очаквано добра комбинация

Ан Хатауей, Франция те очакваше!

За щастие на повечето от нас, Ан е споделяла някои от тайните си за безвременна красота. Тя често се подлага на лицеви масажи, не забравя за слънцезащитния крем и се опитва да си прави маска за лице всяка сутрин. Целта ѝ преди излизане е да изглежда като добре отпочинала дама, която е готова за деня и за следващите предизвикателства.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари