IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел е новата муза на модата

27 януари 2023 10 30

Дева Касел е канена от всички известни марки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На някои деца житейският им път е начертан още преди раждането. Родителите им са толкова известни и успешни в своята индустрия, че наследниците им рядко имат различно развитие. Ставаме ли свидетели на отклоняване от семейния бизнес – Бруклин Бекъм не тръгна нито по футболните стъпки на баща си, нито по дизайнерските на майка си – но те рядко завършват с успех.

Дева Касел много добре знае това и решава да избере един от професионалните пътища на своите родители. Имайки предвид, че киното е доста по-ожесточен „спорт“ от модата, тя тръгва по стъпките на майка си Моника Белучи, оставяйки големия екран, на който баща ѝ Венсан Касел се вихри от години, като втора опция.

Тук терминът „непо бебе“, който все по-често се използва в света на известните, за да се определи неталантливо дете, добило слава и успехи заради имената на родителите си, не важи. Дева Касел може да получава малко повече самочувствие заради фамилията си, но изкачването ѝ към върха на модата е нейно собствено дело. И постепенно младата дама се превръща в новата муза на красивата индустрия, вървейки гордо и уверено по стъпките на майка си.

Този понеделник дъщерята на Моника Белучи беше лично поканена да присъства на дефилето на Dior, за да гледа колекцията висша мода за пролет/лято 2023 година. Всичките дизайни са скицирани от Мария Грация Кюри, която е първата дама артистичен директор на марката от 70 години насам.

Френско-италианският модел блесна на първия ред, където бяха още актрисите Аня Тейлър-Джой, Камий Котен и корейската изпълнителка Джису. Дева Касел носеше малка черна рокля, чиято дантелена горна част фино разкриваше кожата й. Прозрачните материи добиват все повече популярност, но дъщерята на Моника Белучи доказа, че те могат да бъдат използвани по елегантен, а не пошъл начин.

Дантелената визия беше допълнена от черно дълго палто, черни токчета с каишка и малка черно-златна чантичка. Косата на Дева беше перфектно накъдрена на малки къдрици, а гримът на моделката се състоеше от розов руж, розов бляскав гланц и естествена визия на очите и веждите. Златни кръгли обеци завършваха цялата картинка.

Почитателите на модата може би много добре познават тази къдрава прическа, тъй като Моника Белучи на няколко пъти оформяше косата си по същия начин. Дева определено прилича на майка си, но с къдравата прическа откриването на десетте разлики стана още по-трудно.

Г-ца Касел постепенно обува големите обувки на майка си, превръщайки се в новата муза на модата. В края на миналата година тя направи изненадваща поява на дефилето на Jacquemus за представянето на колекцията за пролет/лято 2023, наречена La Raphia. Баща ѝ Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки, която също е част от френската марка, бяха на първия ред, за да видят дебюта на младата красавица.

Дева излезе на подиума в черен ансамбъл, съставен от черно сако със златна катарама и черни 7/8 панталони на бели точки. Аксесоарите ѝ включваха гигантска шапка и големи слънчогледови обеци, изработени от рафия. Визията беше допълнена от чанта от същия плат и чифт обувки с остър връх.

Дева Касел – достойната наследница на Моника Белучи

Естествена: Дъщерята на Моника Белучи без грим

Моника Белучи и дъщеря ѝ Дева – като две капки вода

Дева Касел прави своя дебют в модата, когато е едва на 14 години и е избрана за лице на Dolce & Gabbana. Италианската къща я покани да участва и в първото им дефиле за 2021 година, където тя пристигна с гондола във Венеция за Alta Moda в розова рокля на цветя. След това Касел се разходи два пъти по подиума – веднъж в прозрачна бродирана рокля за дефилето за висша мода есен/зима 2022/23, а след това по време на Седмицата на модата в Милано, за да представи колекцията за пролет/лято 2023 година в черна прозрачна дантелена рокля.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )