IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода – Летисия с макси пола в розово

26 януари 2023 14 30

Съпругата на крал Фелипе със специално ушит модел

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Летисия и нейният съпруг дадоха специален прием в кралския дворец в Мадрид. Двамата посрещнаха дипломати от цял свят. Както винаги, така и този път, тя демонстрира свой собствен стил, показвайки специално ушит за нея модел.

Излъчвайки изисканост и блясък, кралската особа носи блуза в цвят слонова кост на Carolina Herrera. Тя е съчетана с красива розова максипола с висока талия, проектирана от нейната лична шивачка.

Според модни експерти, визията на известната испанка е най-добрата ѝ за годината.

кралица Летисия,

БГНЕС

50-годишната Летисия посрещна топло членове на дипломатическия корпус, акредитиран в Испания, демонстрирайки безупречното си облекло, акцент в който е нейната дълга и ефирна пола. Тя се отличава с висока талия с широка платка, като надолу е леко разкроена и пада свободно.

Полата на испанската кралица е в цвят розова пудра – един от актуалните за 2023 г. тя е комбинирана с обувки на висок ток в същия десен – на марката Lodi. В нея е прибрана ризата, която е с шал яка, образуваща обемна панделка около врата.

кралица Летисия,

БГНЕС

Изпод разделената на път коса на Летисия се виждат и бижутата на марката Tous - обеци тип висулка с розови, сини и бели камъни. Впечатление прави и нейният естествен грим. Очите са са с лек опушен ефект, докато устните имат просто нежен блясък.

Кралски тенденции: Летисия и вечната класика в червено

Кралска мода: Кралица Летисия с урок по монохроматичен стил

Дамата в червено: Кралица Летисия изглежда великолепно в кожен панталон

Макар да не можете да си купите същата пола по кралска мода, в интернет може да откриете сходни модели, с които да копирате стила на кралица Летисия. Що се отнася до нейната риза, такава със сигурност ще откриете, независимо дали мръснобяла, черна или в някой друг предпочитан от вас цвят.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари