IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – 6 неща, с които да оцелеете в студеното време

31 януари 2023 08 30

Снегът най-накрая дойде

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Може би не вярвате, но този път снегът не успя да ни изненада. Чакахме го от дълго време и се подготвяхме старателно, така че се справихме прекрасно, когато първите снежинки за тази година паднаха и в нашата страна. Спокойно можем да кажем, че зимата най-накрая дойде и вече температурите са подобаващи за сезона.

Ако обаче и вие, като мен, се разглезихте от необичайно топлото време през последните месеци, е напълно разбираемо да се чудите как точно да се облечете за работния ден. Дали всъщност през целия ден ще е студено или на обяд отново ще усетим странната зимна топлина? Дали сега е времето да изваждам дебелите пуловери, или да изчакам още малко? Какво точно да облека, за да оцелея и този ден?

Важното е да запомните, че може едновременно да изглеждате стилно и да се чувствате уютно дори и в студеното време, просто имате нужда от няколко основни неща. Повечето от тях със сигурност вече стоят в гардероба или в кутии у дома, така че няма да ви се налага да тичате до магазините. Просто трябва да ги извадите и да ги сложите на по-достъпни места, защото зимата сякаш е тук, за да остане за дълго време.

6 неща, с които да оцелеете в студеното време

1. Обувки с подплата

Обувките за сняг очевидно са предпочитани през този период, но има изобилие от модели, които също могат да ви осигурят желаната топлина и в същото време да ви предложат уникално стилно допълнение към зимния тоалет. Вземете си чифт ботуши с подплата от изкуствена кожа. Ще изглеждате модерни и стилни отвън, като никой няма да предполага колко топло и уютно се чувстват краката ви. Не забравяйте да удвоите топлината с пухкави чорапи.

2. Големи шалове

Представяме ви най-доброто човешко изобретение след нарязания хляб – одеяло, което може да носите навън, увито около врата ви и под формата на шал. Всичко това в едно, за да създаде удобен и прекрасен аксесоар към зимния ви тоалет. Големите шалове, наричани някъде одеялни шалове, са чудесни не само за разходка навън, но и за ниските температури в офиса, когато може да сложите плетеното удоволствие върху раменете си или направо да се увиете с него.

3. Плетен пуловер

Зимата е запазена територия за плетените пуловери. Независимо в какви цветове, стилове, размери и модели ги притежавате, това е задължителната дреха за сезона. Предоставя топло и меко усещане, пасва на абсолютно всички панталони, подходяща е за работа, среща с приятели, романтични моменти и дори бърза разходка. Кажете сбогом на суитшъртите, дебелите блузи и полотата, защото плетените пуловери са единственото, което ще искате да носите до края на зимата.

4. Ръкавици

Сухотата на ръцете е един от най-често срещаните проблеми през зимата. Лично аз не използвах ръкавици, защото трябваше да ги свалям всеки път, когато някой ми звънне или искам да сменя песента в слушалките си. На пазара обаче вече има модели, които предлагат опция за тъчскрийн, което наистина ме кара да се усмихвам. Вече нямам оправдание да оставям ръцете си без желаната топлина, като по този начин ще ги предпазя и от сухотата.

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Ванилено момиче – тренд за зима 2023

Пухена жилетка – седем начина да я носите тази зима

5. Топло яке

Добра новина, дами – пуфовете се завръщат! Откакто боговете на модата се събраха с боговете на здравето, за да създадат спортно-елегантни колекции, всички звезди вече залагат на обемните якета, за да си осигурят повече топлина и стил през зимните месеци. На преден план вече не са палтата от изкуствена кожа, а топлите якета, които ви предпазват не само от вятъра, но и от дъжда навън. За да не изглеждате като снежен човек, заложете на модел в ярък или металик цвят, или изберете стил, който е с колан, леко скъсен или дълъг под коленете.

6. Шапка с помпон

Познавате ги, виждате ги навсякъде и не можете да отречете, че изглеждат сладко. Шапките с помпон са зимният аксесоар, който превзе страниците на списания и снимките в социалните мрежи. Уверете се, че вашата зимна шапка тази година има голям, пухкав помпон в горната си част, за да бъдете едновременно с топли уши и в крак с модата.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари