IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

31 януари 2023 12 30

Принцесата на Уелс стартира нова кампания в името на децата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън е готова за работа на фона на продължаващите скандали и турбуленции в кралското семейство след излизането на мемоарите на принц Хари.

Принцесата на Уелс стартира нова инициатива с името Shaping Us, която е част от Кралската фондация за ранно детско развитие. Събитието се състоя в Лондон в централното управление на БАФТА, а до Кейт беше плътно принц Уилям, който ѝ оказа така важната подкрепа. Мидълтън изнесе и пламенна реч пред публиката, посрещната от множество аплодисменти и усмивки.

„Кампанията е основно за хвърляне на светлина върху критичната важност на ранното детско развитие и как то оформя възрастните, в които се превръщаме“, каза Кейт в речта си. Допълни, че е много важно не само да разберем уникалното значение на нашите най-ранни години, но и да знаем какво можем да направим, за да помогнем за отглеждането на щастливи и здрави бъдещи поколения.

По думите на принцесата, днешните родители се нуждаят от най-добрата информация и подкрепа, за да помогнат за оформянето на едни осъзнати възрастни, като това е основната цел на новата кампания.

Кейт благодари на всички, които са ѝ помогнали в кралските задължения през изминалите години, особено на тези, които са били зад нея по време на стартирането на различни инициативи в името на децата. „Благодаря ви за годините на отдаденост и постоянна мотивация да подобрявате живота на най-младите членове на нашето общество“, обърна се тя към публиката.

„Както всички знаете, чрез създаването на подкрепящ и грижовен свят около децата и тези, които се грижат за тях, ние можем да направим огромна разлика в бъдещите поколения. Защото здравото и щастливо дете създава здраво и щастливо бъдеще“, категорична бе принцесата.

За специалния повод в Лондон Кейт беше облечена в изцяло червен тоалет, включващ лъскав блейзър и подходящи панталони. Тя също така съчета токчетата си с цветовата гама и държеше клъч в същия нюанс. Визията бе завършена с характерната и леко навита прическа и чифт геометрични обеци.

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

Изборът на цвят със сигурност не е случаен. Според модни експерти, червеното изразява увереност и самочувствие, като кара цялата зала да насочи погледите си към теб. Носенето на цвета може да помогне за по-бързия успех и постигане на заветната цел, като се смята, че той насърчава човек към действия.

Чуха ли принц Уилям и Кейт Мидълтън предупрежденията на Хари?

Защо Кейт Мидълтън се появи на публично място без пръстен?

Тя и модата: Най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 година

През уикенда Кейт сподели отворено писмо и видео, с което обяви началото на новата си кампания.

„Тази седмица с радост съобщавам, че Кралската фондация за ранно детско развитие ще стартира нова важна кампания, която да насочи вниманието към важността на първите пет години от нашия живот и как те ни оформят като възрастни“, каза принцесата. Тя разясни, че през следващите няколко дни ще се състоят различни събития и инициативи с нейно участие, с които да се наблегне на вниманието към новата кампания.

Кампанията ще започне с пускането и на кратък филм, който показва как бебетата и малките деца развиват поведение, базирайки се на първия си досег със света.

За още новини от британския кралски двор и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Пена ( преди 1 година )
Старомодна, досадна и скучна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар