IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуендолин Кристи за внушителния си ръст: Гордея се със себе си

2 февруари 2023 10 30

Актрисата си спомня за някои от най-забележителните си моменти в модата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Някои я познават като Бриан от Тарт, а други като директорката Лариса Уиймс. Висока е 191 см и никога не е смятала, че височината ѝ може да бъде повод за гордост, та дори и за вдъхновение. Постепенно обаче започва да гледа на себе си с други очи, приема естествената си външност и тръгва към върха с високо вдигната глава.

Тя е Гуендолин Кристи и едно от най-нашумелите имена в Холивуд за последната година, благодарение на сериала Wednesday. Там актрисата влиза в ролята на Лариса Уиймс, директорката на училището, в което е изпратена Уенздей. Освен че трябва да се справя с деца, превръщащи се във върколаци и вампири, Лариса също така е изправена пред трудността да запази спокойствието в училище след серия от странни нападения и убийства.

Интересът към Кристи върви и с множество интервюта, като едно от последните е за Vogue, където тя си спомня за най-емблематичните си визии както на червения килим, така и на модния подиум. Преди обаче да започне да разказва истории от зад кулисите, 44-годишната актриса говори за впечатляващата си височина от 191 см.

„Бях много притеснена относно това дали ще получа роли. Смятах, че няма да ме искат заради височината ми“, казва Кристи. Въпреки че първоначално е вярвала, че трябва да се впише в стандартите на обществото, за да получава повече шансове пред екрана, вътрешният ѝ глас е бил на съвсем друго мнение. „Казах си, че няма да се променям, за да угаждам на другите“.

Кристи прави дебюта си в модата на дефилето на Vivienne Westwood за колекцията есен/зима 2015 година в Париж. Не само че този момент е един от върховете в кариерата ѝ, но също така е сбъдната мечта.

„Когато растях, бях обсебена от модата“, казва актрисата и допълва, че много се е възхищавала именно на Уестууд, която почина в края на миналата година. По време на дефилето Кристи носеше черен блейзър и висока шапка от унисекс колекцията на марката, които са ѝ помогнали да се чувства горда от височината си.

Още една зашеметяваща визия в биографията на звездата е цветното произведение, което носи по време на дефилето на Tomo Koizumi през 2019 година в Ню Йорк. Конфекцията, наречена „Кралицата“, включваше волани навсякъде – от раменете до деликатния шлейф.

Гуендолин Кристи

Снимка: Getty Images

Докато през 2015 година е изпитвала притеснение да излезе на модния подиум, Кристи си спомня, че постепенно е започнала да се отдава на ролята на модел. Въпреки че е била твърдо решена да е безупречна на подиума, актрисата казва, че е изпитвала трудности, особено при слизането по бетонните стълби, които са закрепени за подиума.

Брад Пит се облече като морков

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

Дефилето на Viktor & Rolf – колекция, която предизвиква въображението

През изминалата година дизайнерът Том Браун кани Кристи да облече кралска многопластова рокля за дефилето му в Париж за колекцията пролет/лято 2023. Именно той е бил един от хората, които са я накарали да се чувства доста по-приета в модата, отколкото в киното.

„Беше невероятен момент. Бях толкова нервна, защото всички големи имена бяха там. Погледнах към светлината на прожекторите, казах си, че съм положила много труд, за да стигна дотук и съм голяма късметлийка, че съм успяла. Чувствах се на седмото небе. Винаги ще съм благодарна за този момент“, казва тя.

Гуендолин Кристи

Снимка: Getty Images

Малко след пускането на сериала Wednesday в Netflix, Кристи разкри, че когато е била в ролята на Лариса Уиймс е първият път, когато се е почувствала красива на екран. Това се дължи на режисьора Тим Бъртън и дизайнера на костюми Колийн Атууд за това, че са ѝ позволили да изработи своя собствена героиня.

В момента се работи по втори сезон на Wednesday, като детайлите относно героинята на Кристи се пазят в дълбока тайна.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари