IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин – 6 тоалета за всеки повод

7 февруари 2023 10 30

Какво да носите на романтична или неромантична вечеря

Снимка: iStock

Снимка: iStock

14 февруари идва с много стресови фактори – правене на планове с приятели, чакане да видите дали момчето/момичето, с което сте се виждали няколко пъти, ще ви покани на среща. Но облеклото не трябва да бъде причина за още повече притеснения.

Това не е обикновен ден и вероятно искате да направите крачка напред от обичайните си дрехи, дори ако сте просто на филмова вечер с приятели. Но тогава възниква въпросът – Как да изглеждате празнично, без да се чувствате прекалено кичозно? Решението е да съчетаете удобството и комфорта с елегантността и стила. Звучи лесно, но понякога не е чак толкова, затова ние идваме на помощ.

По-долу ви предлагаме няколко комбинации от дрехи в зависимост от повода, за който искате да се облечете. Имате романтична среща? Решението е тук. Приятели са ви поканили на вечеря, за да обсъждате бившите гаджета и колко жалки са били те? Със сигурност имаме и нещо за вас. Искате просто да отидете на кино с близка приятелка, за да излекувате разбитото си сърце? На правилното място сте.

Свети Валентин – 6 тоалета за всеки повод

1. Вечеря с приятелки в ресторант

Свети Валентин не означава само романтична вечер с половинката. По света вече често се празнува и т. нар. Galentine's Day, който е заигравка с Valentine's Day, когато приятелки или приятели се събират, за да отпразнуват любовта към себе си. Вечеря в шикозен ресторант е чудесен вариант да излезете от вкъщи и да преборите мислите за неосъществената любов, които могат да ви вкарат в ненужна депресия.

За подобна забавна и красива вечер също трябва да бъдете добре облечени. Все пак 14 февруари е и Трифон Зарезан, така че едно червено вино заслужава стилен тоалет. Предлагаме ви да съчетаете комфорта с елегантността, обличайки дълга туника, която да комбинирате с красив чорапогащник, високи обувки и стилна чанта.

2. За приятелски брънч

Поканили са ви на приятелски брънч с неограничени мимози и вкусна храна? Това изисква шикозен комплект от червен туид, който е празничен, но може да се носи и през цялата година. Комбинацията от дънки и малки токчета ще ви накара да се чувствате идеално облечени, независимо накъде сте се запътили.

3. За романтична вечеря

Една от най-големите радости на Свети Валентин е романтична вечеря с вашата половинка. Независимо дали човекът отсреща е някой, с когото сте заедно от години, или сега започва връзката ви, кожена пола, обикновена блуза и готини ботуши до коляното ще бъдат комбинацията, която ще се хареса както на вас, така и на вашата половинка. Черешката на тоалета може да бъде чифт обеци във формата на сърце, които ще донесат идеалното количество романтичност.

4. За купон

Ако с приятелите сте решили да забравите факта, че сте без половинки на Свети Валентин чрез няколко чашки в местния бар, тогава ви трябва нещо удобно, секси и елегантно. Сатенен топ, кожени панталони и бляскави токчета ще ви напомнят, че една вечер навън с приятели може да е най-добрият план, който имате за 14 февруари.

Свети Валентин: 5 стилни идеи за празника

Какво е отношението на всяка зодия относно Свети Валентин?

Бюти съвети: Грим и прическа за Свети Валентин

5. За романтична вечеря вкъщи

Кой е казал, че Свети Валентин трябва да се асоциира със скъпи вечери, дузина рози и марково шампанско. Уютна и романтична атмосфера у дома също може да разпали искрата между вас и вашата половинка. Независимо дали поръчвате храна или ще си сготвите нещо вкусно, отново е добре да бъдете празнично облечени. Хубавото на оставането вкъщи е, че можете да бъдете и сексапилни, без да се притеснявате кой може да ви заглежда отвън.

6. За елегантна вечеря

Ако все пак вашият Свети Валентин е много изискан, никога не може да сбъркате с нещо черно. Черна рокля с бляскави токчета е едновременно секси и елегантен избор, който не се набива много на очи, ако не броим тези на половинката ви. Ако имате нужда от допълнителна топлина, изберете черен блейзър, който може да свалите по време на вечерята.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари