IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Грами“ 2023: Най-ярките, смели и красиви визии на червения килим

6 февруари 2023 16 30

Дженифър Лопес и Бионсе, дами и господа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Червеният килим на наградите „Грами“ винаги има какво да ни покаже. Някои визии са странни, други напълно нормални, а трети веднага се превръщат в тема номер едно на вечерта.

Тазгодишната церемония не беше изключение. От секси дантелени рокли до щампи, предназначени да привлекат вниманието – в Лос Анджелис имаше за всекиго по нещо. Звездите не се притесняваха да експериментират с грим, прическа и аксесоари, като част от тях дори си поиграха и с боя за лице. Други пък заложиха на стилни шапки и коси, които също не бяха за подценяване.

Темата на вечерта на 5 февруари определено беше „ярки цветове“, като много малко звезди заложиха на скучни нюанси като черно и сиво. Bebe Rexha, Lizzo и Бранди Карли насочиха камерите към себе си, избирайки флуоресцентни цветове. Дженифър Лопес отново беше великолепна, а Тейлър Суифт и Хари Стайлс си оспорват първото място за тоалет, покрит с най-много кристали.

Ето и кои звезди бяха най-добре облечени

Тейлър Суифт

Носителката на „Грами“ за най-добро музикално видео за All Too Well, избра прекрасен лилав тоалет от две части на Roberto Cavalli. Визията се състоеше от скъсен топ с дълги ръкави, висока яка и пола с дълъг шлейф, простиращ се зад Суифт. Целият тоалет беше покрит с кристали, създавайки ефекта на нощно небе.

Тейлър Суифт

Снимки: Getty Images

Що се отнася до аксесоарите и грима, Тейлър продължи с лилавата гама, избирайки сенки в красивия цвят, комбинирани с яркочервено червило. Вдигнатата на кок коса позволи да видим масивните диамантени обеци от Lorraine Schwartz с лилави камъни.

Хари Стайлс

Хари Стайлс

Снимка: БГНЕС

Другият претендент за най-кристален тоалет бе Хари Стайлс. На церемонията той спечели наградата за най-добър албум, но на червения килим също се бореше за златото. В Лос Анджелис изпълнителят се появи с цветен гащеризон с дълбоко деколте от марката Egonlab, покрит с 250 000 кристали Swarovski.

Лизо

Лизо БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Певицата завършва един успешен уикенд и още по-успешна година с прекрасна визия. Тя облече цитрусова корсетна рокля от Dolce & Gabbana със сребърни детайли и огромно палто с флорална апликация. Всичко това беше завършено от подходящи ръкавици и оранжев маникюр.

Карди Би

Карди Би

Снимка: Getty Images

Може винаги да разчитате на Карди Би за най-екстравагантните визии на червения килим. Вечерта на 5 февруари не беше изключение и певицата се появи с кобалтовосиня рокля на дизайнера Гаурав Гупта с голяма качулка. Карди съчета визията с диамантени обеци и пръстен, привличайки вниманието към своя черен стилето маникюр. За грима си тя избра кафяво опушено око, големи мигли и кафяво червило.

Адел

Адел БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Стилна и елегантна, както винаги, Адел реши да заложи на малко по-семпъл стил, напълно подходящ за важна и специална вечер като наградите „Грами“. Изпълнителката си тръгна с наградата за най-добро соло изпълнение, качвайки се на сцената с малиново кадифена рокля с пуф рамене на Louis Vuitton, комбинирана с бижута от Tiffany & Co.

Чакането си заслужаваше: Адел завладя Лас Вегас със стил

Адел на 34 – в стилна рокля и без грим

Doja Cat

Doja Cat

Снимка: БГНЕС

След като се появи покрита изцяло с кристали по време на Седмицата на модата, сега Doja Cat реши да бъде малко по-обрана. Тя стъпи на червения килим с черна латексова рокля с едно рамо на Atelier Versace, която комбинира с дълги до рамото ръкавици и черни обеци.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Двойката се координира по обичайния си привличащ вниманието начин. Фокс беше в бяла рокля на Zuhair Murad с украсен с бижута корсет, а годеникът ѝ облече сребрист двуреден костюм на Dolce & Gabbana с деколте от скъпоценни камъни.

Дженифър Лопес

Без съмнение наградата за най-добре облечена звезда отива при Дженифър Лопес, Въпреки че не беше номинирана в нито една категория, изпълнителката реши да направи впечатление с тоалета си.

Дженифър Лопес

Снимки: Getty Images

Джей Ло носеше тъмносиня рокля от Gucci, която включваше „течащи“ кристали на мястото на традиционните ръкави, като детайлът продължаваше по цялото протежение на роклята. Типично за латиноамериканката тоалетът включваше и висока до бедрото цепка, показваща убийствено стегнатите ѝ крака, които бяха качени на високи токчета на платформа. Роклята имаше и шлейф, който се носеше зад Лопес, и включваше множество слоеве волани.

И накрая, но със сигурност не на последно място, шията, ушите и ръцете на Дженифър бяха покрити със скъпоценни камъни – диаманти и сапфири.

Бионсе

Бионсе превърна тазгодишните „Грами“ в своята вечер, печелейки три награди, с което се превърна в най-титулувания човек в историята на церемонията. За специалната вечер тя носеше корсетна рокля на Gucci, включваща елече в цвят шампанско и метална сребриста пола с висока цепка и разкошен подгъв. Визията бе съчетана с черни кожени оперни ръкавици, сребърни токчета с каишка и бижута от Lorraine Schwartz.

Бионсе Гети

Снимки: Getty Images

Малко по-късно победителката се преоблече в изцяло черна визия. Роклята без презрамки включваше структуриран заострен корсаж, изработен от отразяващ черен материал, както и прилепнала по тялото черна кадифена пола с дължина до пода. Отново визията бе завършена с черни кадифени оперни ръкавици.

Тъй като трите награди заслужават специално внимание, Бионсе се преоблече и трети път за специална шампионска фотосесия. В социалните мрежи тя публикува няколко снимки, на които държи трите златни грамофончета, облечена в кадифена рокля с прасковен цвят с дълбоко V-образно деколте, което разкрива златно металик бюстие. Тоалетът включваше много нетрадиционни детайли, като деколтето с отворени рамена, което се издигаше в структуриран конус, капсулираше певицата. Високата цепка разкриваше кадифен клин и кадифени токчета, допълнени от кадифени оперни ръкавици.

Като една истинска шампионка, Бионсе носеше и златна шапка, която идеално пасваше на трите ѝ златни награди.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари