IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за 2023 – чанти като гривни са новата тенденция

11 март 2023 13 30

Позволяват ви да бъдете стилни и да сте със свободни ръце

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вероятно вече сте чули, че малките чанти излизат от пазара и на тяхно място се появяват моделите с къси дръжки и огромните дизайни, подходящи за носене през рамо. Въпреки че наблюдаваме възраждането на големите чанти, в които може да носите от портмоне до лаптоп, има един миниатюрен дизайн, който ще става все по-популярен през тази година.

През 2023 година всичко ще се върти около странната мода не само в дрехите, но и в отдела за аксесоари. Именно затова не е изненада, че на преден план излизат чанти като гривни, които ви позволяват да движите ръцете си свободно, като в същото време важните неща са по-близо до тялото ви и са по-защитени.

Малките аксесоари може да ви се струват странни, но всъщност са доста удобни. Не трябва да мислите дали ще ударят някого в метрото, дали ще ги забравите в някое кафе или пък дали дръжките им не са много дълги и чантата да се докосва до земята. Също така чантите като гривни са по-практични и от раниците, тъй като винаги са пред очите ви и няма начин някой да ги отвори, без да разберете.

Постепенно модните марки се насочват към подобен тип дизайни, включително Fendy, чиито модели бяха на почит по време на Седмицата на модата в Милано и Париж. Дизайнът беше забелязан на няколко пъти както по улиците на големите градове, така и на модния подиум. Така бе доказано, че чантичката може да бъде доста подходяща за множество поводи и тоалети, независимо дали излизате на среща с приятели или на официално събитие.

Освен че са страхотни за ръката, чантите като гривни може да бъдат използвани и като минимодели, които да държите в дланта си. Към тях може да закачите допълнителни дръжки, с които да ви е по-удобно, като всичко зависи изцяло от вас и вашите предпочитания. Моделите са предпочитани и заради практичността си, тъй като побират само най-важните неща като телефон, ключове, портмоне и документи.

Въпреки че първоначалната концепция наистина изглежда малко смешна и несериозна, не можем да затворим очите си пред функцията и иновацията на чантата. Носенето на клъч или обикновена чанта с дръжка все още е популярно, но става доста неудобно, когато някой ви звънне или искате да изпратите съобщение на любимия човек.

Какво носи Памела Андерсън в чантата си за 2000 долара? Прашки, разбира се

Зимни аксесоари – огромни шалове за идването на снега

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Все още по пазара не се забелязват много чанти като гривни, но тенденцията постепенно ще завладее света и модните експерти прогнозират, че пролетта и лятото ще бъдат изпълнени точно с тези миниатюрни дизайни.

За още тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари