IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

16 февруари 2023 10 30

Бизнесът на Пош Спайс започва да върви нагоре

БГНЕС

БГНЕС

Виктория Бекъм изпрати една не толкова успешна 2022 г. По данни на британски медии, през декември 2022-а тя търпи множество загуби. И нейната зимна разпродажба е един от начините да припечели повече пари. Ала по всичко личи, че дизайнерката прави всичко възможно, за да може нейният бизнес да тръгне нагоре. Наскоро няколко известни дами заложиха на облекла на марката, с което подобриха нейното реноме.

Кейт Мидълтън е една от жените в британския кралски двор, които са последователи на устойчивата мода. Тя неведнъж е била облечена с модели на дизайнери, творящи на Острова. А през февруари показа, че харесва работата на бившата Пош Спайс, появявайки се с нейна рокля.

Отивайки на официално посещение в Лийдс, принцесата на Уелс бе с палто на Alexander McQueen. Ала след като го свали, модните експерти веднага познаха кремавата мидирокля на Виктория Бекъм. Тя се отличава с това, че е вталена в кръста и надолу има разширен силует.

Според специалистите, жената на принц Уилям е известна със своите минималистични и изискани парчета, които могат да бъдат открити именно сред колекциите на съпругата на Дейвид Бекъм.

Кои други звезди облякоха тоалети на Виктория?

Памела Андерсън

Миналата седмица г-жа Бекъм гордо сподели, че русокосият секссимвол, който представи биографичния си филм, носи рокля от нейната най-нова колекция.

Плътно прилепналата по тялото и изрязана около ханша рокля е от моделите на Виктория за пролет/лято 2023.

Емили Атак

През изминалия уикенд русокосата актриса присъства на церемонията по раздаване на наградите BRIT. За нея английската звезда облече черна минирокля тип блейзър. Нея тя съчета с обувки на висок ток с каишка на глезена и кокетна чантичка с тъмен брокат.

Пролетна мода – Виктория Бекъм готова със своята колекция

Какво носи Памела Андерсън в чантата си за 2000 долара? Прашки, разбира се

Виктория Бекъм разпродава стотици облекла

Шерил

Шерил, певица,

Getty

Бившата звезда от групата Girls Aloud Шерил направи своя дебют в лондонския Lyric Theatre. След своето представление там тя излезе да се почерпи с приятели. И папараци я заснеха с карамелена рокля от лейбъла на г-жа Бекъм.

Моделът е дълъг до земята и леко разкроен. Той е с поло яка и леко пристегнат под бюста.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари