IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9-месечният син на Риана с дебют на корицата на Vogue

16 февруари 2023 12 30

Момченцето е заедно с майка си и баща си A$AP Rocky

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Първородният син на Риана вече влезе в модния бизнес, само 9 месеца след раждането си.

Изпълнителката, която само преди няколко дни обяви, че очаква второто си дете, застана на корицата на британския Vogue заедно с малкото си момченце и приятеля си A$AP Rocky. Това са и първите официални снимки на 9-месечния син на двойката, които попадат в списание. Преди това лицето му бе показано във видео в TikTok за първи път след раждането му през май миналата година.

На корицата се вижда тричленното семейство на плажа, като Риана е застанала на преден план, а зад нея са A$AP Rocky и 9-месечният им син. Рапърът здраво е прегърнал момченцето, което се усмихва широко към камерата, а баща му го целува по челото.

И тримата са облечени в черно за фотосесията, като Rocky носи кожена жилетка и панталони, а приятелката му е с красива рокля с висока цепка. Момченцето им носи единствено черни гащета, очевидно готово да се забавлява на пясъка.

Друга умилителна снимка показва Риана, седнала на леглото с разрошена коса и държаща сина си, който е увит в бяло одеяло. И двамата гледат към камерата, като този път са с малко по-сериозни изражения.

Момченцето получава и самостоятелна фотосесия, която беше споделена от гордата му майка в социалните мрежи. На нея то лежи върху червено сатенено покривало за легло, държейки крачетата си в ръце и гледайки щастливо към камерата. След това Риана се присъединява към него, легнала и подпирайки го от едната страна, за да не падне.

„Моето перфектно бебе“, „Синът ми е прекрасен! Знам, знам, знам!“, бяха двете описания под различните публикации, в които Рири показа момченцето. Феновете веднага започнаха с хвалбите и комплиментите към семейството, като главният редактор на британския Vogue, Едуард Енинфул, заяви, че тази фотосесия определено е връх в кариерата му.

В едно от описанията под снимките Риана споделя, че на тази фотосесия са присъствали и двете ѝ бебета, но тя все още не е имала представа. Така намеква, че е била бременна с второто си дете, което означава, че снимките са направени някъде в края на 2022 година.

Изпълнителката разкри по време на Супербоул, че отново ще става майка, изненадвайки целия свят. Докато феновете очакват нов албум и потенциално световно турне, източник споделя, че сега фокусът на Риана е насочен единствено и само към семейството. „Тя обича да прекарва време със сина си. Обича да е майка и мисли само за това в момента“, споделя той и допълва, че в момента изпълнителката се намира в най-щастливия си период.

Умилителен кадър: Риана показа сина си пред света

Риана: Да видя лицето на сина си рано сутрин е най-хубавото нещо

Риана роди момче!

В интервюто за Vogue, барбадоската красавица сподели, че създаването на нов албум е много по-трудна задача, отколкото всеки си мисли. Тя смята, че не може да направи шедьовър, който да надмине Anti от 2016 година и именно затова бави новите си песни.

„С две думи, това е най-брилянтният ми албум. Казвам го чак сега, защото тогава не го осъзнавах. Но винаги съм го смятала за най-добрия си албум“, казва изпълнителката пред Vogue. Допълва, че чувства огромен натиск да достигне тази висота и със следващия си запис, но в момента не чувства вдъхновението, с което би могла да постигне този резултат.

Постепенно Риана разбрала, че работата под напрежение няма да доведе до нищо добро и затова е направила крачка назад, за да може да премахне негативните мисли от главата си.

„Това е токсично. Не е правилният начин, по който да гледаш към музиката, защото тя е място за създаване. Не трябва създаденото да е по нечия скала. Просто трябва да е нещо, което ти харесва. Може да бъде просто една песен. Наистина може да бъде толкова просто“, казва тя.

Риана е категорична, че ако изчака правилното време, в което ще се чувства готова за нов албум, всичко ще се нареди и ще бъде перфектно не само за нея, но и за феновете. Признава, че има готови идеи в главата си и съвсем скоро ще започне да ги излива на хартия и в студиото, но не може да сподели повече детайли за момента.

„Искам нещата да се случат тази година. Ще бъде лудост, ако не стане“, каза тя и вдигна надеждите на феновете си.

В интервюто Рири говори и за личния си живот, по-специално за връзката между A$AP Rocky и 9-месечния им син. „Аз съм просто страничен наблюдател, когато двамата са заедно. Все едно съм момичето, опитващо се да влезе в мъжки клуб, просто чакащо реда си. Той е обсебен от баща си“, разказва звездата и се шегува.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Освен че очаква второ дете, подготвя нов албум, пя на Супербоул, стана корица на Vogue със семейството си, Риана ще се бори и за награда „Оскар“. Тя е номинирана за най-добра песен за сингъла Lift Me Up от филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари