IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски обувки – какво да носим с офис облеклото?

14 март 2023 10 30

Черните токчета са приемливи, но има и няколко други интересни предложения

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеобщо признат факт е, че небрежният бизнес стил не трябва да е скучен. Имайки предвид това, изборът на правилния чифт ежедневни обувки за офиса може да бъде леко предизвикателство. Има тънка граница между това да изразявате личния си стил и да поддържате нещата подходящи за професионална среда.

Може да ви е лесно да обувате все едни и същи изпитани и класически черни токчета с остър връх, но и това в един момент доскучава. Ако усетите, че вече ви е писнало от еднакви обувки, имаме няколко идеи за вас, които може да ви вдъхновят за следващата среща в офиса.

Вместо да преоткриваме топлата вода, ежедневните бизнес обувки, които ще ви покажем, комбинират работната елегантност с удобството. Ще видите познати стилове, украсени с нови детайли, които ще ви накарат да искате да ги носите пет дни в седмицата, та дори и през уикенда.

Дамски обувки – какво да носите в офиса

1. Токчета с щампа

Ниските токчета може да изглеждат непретенциозни до високите обувки или тези на платформа, но смелият принт променя всичко. Обувки с нисък ток и привличаща вниманието щампа правят модно изявление, без да нараняват краката ви, като подхождат на почти всичко, което имате в гардероба.

2. Капитонирани пантофки

Обувките с равна подметка са фаворит в света на ежедневната офис мода, защото са лесни за носене и много удобни. Един семпъл детайл като капитонирането на тези плоски модели ги прави перфектния избор за тоалет с панталон или дънки. Капитонирането е метод на шев, който служи за обединяването на два или повече материала, за да се получи един.

3. Обемен ток

Обемните токчета или ги обичате, или ги мразите. Средно положение няма, но не може да се отрече, че има смисъл да присъстват в класацията за бизнес стил. Когато става въпрос за разнообразяване на визията в офиса, изборът на привличащ вниманието ярък модел наистина е право в десетката.

4. Мокасини с остър връх

Напоследък мокасините преживяват своето прераждане. Освен класическия модел обаче има още един, който можете да носите всеки ден, когато отивате на работа. Мокасините със заострен връх внасят повече женственост във визията, като същевременно поддържат стила ви модерен.

Обувки на висок ток – какви трикове ползва Кейт Мидълтън?

Кари Брадшоу връща на мода обувките с високи платформи

Обувки с нисък ток – задължителни за пролетта и лятото

5. Кадифени обувки

Забавни и привличащи вниманието, кадифените пантофки са предпочитани от хората, които прекарват твърде много време в движение и искат краката им да усещат комфорт по всяко време. Намирането на точния модел зависи изцяло от вас и вашите дрехи, за да създадете един завършен вид за работния ден.

6. Мокасини с висока подметка

Пънк и рок модата също преживяват своя ренесанс, така че е напълно нормално в ежедневието си да виждаме все повече обувки с висока и масивна подметка. Мокасините с дебела платформа са идеални за по-топлите пролетни дни, когато обличате пола или рокля, съчетана с чорапогащник. Така кракът ви ще изглежда по-дълъг и със сигурност ще привлечете вниманието не само в офиса, но и по пътя дотам.

7. Токчета в металик цвят

Токчетата с каишка, увиваща се около глезена са класика като черната рокля. Тази година обаче ви съветваме да заложите на модел в металик цвят, който можете да обуете както с чорапогащник, така и на бос крак. За да следвате още повече модни тенденции в един ден, опитайте да включите чифт металик панталони.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари