IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изящни колиета – доминиращите бижута на Оскарите

14 март 2023 08 30

Вижте най-зашеметяващите аксесоари на звездите, присъстващи на церемонията

БГНЕС

БГНЕС

Изящни колиета доминираха на новия килим на наградите „Оскар“ тази година. Церемонията, която винаги предразполага към по-пищни тоалети, комбинирани със също толкова впечатляващи прически, грим и аксесоари, е онова, за което ще говорим още няколко дни.

След като ви показахме по-отблизо всичко за тоалетите и прическите на звездите, присъстващи на събитието, е време да разберете защо по-обемните бижута за врата бяха тенденциозни тази година.

От скъпите маркови часовници до диамантените огърлици на Tiffany, малко са звездите, които не бяха помислили добре за своите бижута като част на своята бляскава визия. И като стана дума за това, някои обеци и пръстени/гривни, също впечатлиха доста модни експерти.

Кои звезди се отличиха със своите бижута на Оскарите?

Кара Делевин

Кара Делевин

БГНЕС

Моделът прибра косата си в елегантен кок, за да разкрие обеците си, които са във формата на главата на змия.

На врата си Делевин постави триредно колие, приличащо на змия, увила се около него.

И двата аксесоара на Кара са инкрустирани с диаманти. Те са на марката Bulgari.

Лейди Гага

Лейди Гага,

БГНЕС

Певицата също бе решила да не пусне свободно косата си. Ето защо за ушите си тя е избрала нежни диамантени обеци с винт. Те са идеално допълнение към нейното изящно колие с по-едра плетка.

Уникалното бижу на врата на Гага е изключително фина изработка – от уникатите на Tiffany & Co. от платина и диаманти.

Сандра О

Сандра О,

БГНЕС

Актрисата заложи на масивно колие с висулка с флорален мотив, за да се разходи по килима с цвят шампанско на „Оскари 2023“. То е на марката Harry Winston и е съчетано с нежни обеци с камъни.

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Бижута 2023 – стилът ар деко се завръща

Пролет 2023 – какви бижута да носите?

Клои Ийст

Клои Ийст,

БГНЕС

Както писахме по-рано, винтидж огърлиците с камъни се завръщат и ще ги носим до края на 2023 г. Точно на такава заложи актрисата.

Клои се появи със черна елегантна рокля, като на врата си имаше колие със зелени камъни, приличащо много на това, което Кейт Мидълтън носеше преди няколко месеца за своя изява. То е на марката Fred Leighton.

Мишел Уилямс

Мишел Уилямс,

БГНЕС

Друга звезда, която отиде на „Оскарите“, носейки красиво колие със скъпоценни камъни.

Оскари 2023 – кои бяха най-впечатляващите прически?

Българинът Христо Грозев вече е носител на „Оскар“

Диамантеното бижу, избрано от блондинката, е на Tiffany and Co. То е съставено от отделни листенца, преливащи едно в друго.

Според модните експерти, много от вас могат да копират стила на звездите от киното, носейки подобно колие за специален повод съвсем скоро.

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари