IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролет в офиса – какво да носите този сезон

20 март 2023 10 30

Хубавото е, че няма нужда да пазарувате

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Въпреки че много от нас преминаха към работа от вкъщи през последните няколко години, сега вече официално сме в етап от пандемията, когато някои работодатели изискват от служителите си поява във офиса. При част от тях тя е частична, а при други е редовна, но все пак я има. И докато идеята отново да пътувате до работа и да прекарате 8 часа в офис, заобиколени от други хора, може да не е най-приятната, има поне едно сигурно предимство в работата извън дома – възможността най-накрая да облечем по-официални тоалети.

Сигурни сме, че и вкъщи изглеждате перфектно, но не можете да отречете, че има нещо специално в това да смените домашните дрехи с дънки, панталон или красива рокля и блуза. Можете спокойно да си признаете, че малка част от вас тъгува по дните, когато сте избирали тоалет за работа, създавали сте комбинации от различни цветове и текстури, само за да получите комплимент от любимия колега или пък да предизвикате усмивка у вас всеки път, когато се погледнете в огледалото.

Не се безпокойте, ако сте забравили как да се обличате за офиса. Ние имаме няколко предложения, с които да ви помогнем за следващите дни, а най-хубавата част е, че най-вероятно повечето дрехи вече ги имате и няма да ви се налага да пазарувате.

Какво да носите в офиса тази пролет?

1. Плетена блуза и кожени панталони

Кожените панталони са чудесна алтернатива на класическите модели, ако работите в офис с очаквания за по-ежедневно облекло. Допълнете ги с плетена блуза и маратонки за визия, която е подходяща за работа, но е и достатъчно удобна, за да не чувствате притеснение през целия ден и пътуването до вкъщи.

2. Плетена рокля и токчета

Роклите в офиса са като задължително облекло поне веднъж в седмицата, особено през пролетта. Те спестяват толкова много време пред огледалото и можем да ги съчетаем с почти всякакви обувки. Ако искате малко по-официална комбинация, която да ви топли по време на променливите температури следващия сезон, ви предлагаме да облечете плетена рокля и да обуете чифт токчета. Така визията ви ще бъде едновременно женствена и класическа.

3. Тренчкот и дънки

Говорейки за класически визии, нищо не е по-класическо от комбинацията между тренчкот и дънки. И двете са изключително удобни за дългия работен ден, като тренчкотът може да ви спаси и от изненадващия пролетен дъжд. Може да завършите визията с маратонки или мокасини в зависимост от вашето желание.

4. Цветен блейзър, панталони и пантофки

Ако работите в по-традиционна офис обстановка, тази формула за обличане е идеалният начин да разнообразите малко работното облекло. Вместо неутрален блейзър, изберете такъв в ярък пролетен цвят и го съчетайте с блуза, панталон и пантофки. Цялата тази комбинация е подходяща за бизнес обстановка, но по-модерните детайли правят външния вид още по-впечатляващ.

5. Миди пола и тениска

Ако в офиса се позволява по-небрежен стил, комбинацията от миди пола, тениска и маратонки е идеална за онези дни, в които температурите са доста високи и имате нужда от прохлада. Завършете всичко с интересни аксесоари като златни обеци, а може и едно сако, което да направи визията малко по-професионална.

Бяла тениска – как да я носите тази пролет

Пролетна мода – най-добрите тенденции вече ги притежавате

Дънкова миди пола – как да я включите в ежедневието си

6. Тренчкот, панталони и мокасини

Тренчкотът трябва да е първата ви опция, когато мислите за горна дреха през пролетта, особено когато говорим за офиса. В съчетание с черни панталони и любимата ви блуза, визията става доста професионална. Можете да изберете любимите си класически мокасини, за да завършите цялата картинка, или пък да направите нещата малко по-небрежни, обувайки маратонки с висока подметка.

7. Панталони и риза

Завършваме класацията с една класическа комбинация, която всеки от нас знае, но никога не трябва да се пренебрегва. Изберете панталон, който можете да носите в офиса, но също така е подходящ и за излизане след работа с приятели или колеги. Комбинирайте го с добре познатата бяла риза и златни аксесоари за визия, която може да носите през цялата година.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари