IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Овърсайз костюм – Кайли Миноуг с пъстро предложение

25 март 2023 16 30

Певицата показа как да носим бонбоненорозово

БГНЕС

БГНЕС

Кайли Миноуг облече овърсайз костюм за важно събитие. За да представи своята марка вина на „Провайн“ – водещ международен търговски панаир, тя заложи на модел в бонбоненорозово.

Певицата, която през последните години развива успешно своя бизнес с алкохолни напитки, сияе с панталон с широки крачоли, широк блейзър и обикновена бяла тениска.

Овърсайз костюмът на Миноуг привлече вниманието на фотографите на ежегодното мероприятие, което събира винари от цял свят в Дюселдорф.

Панталонът на звездата не само е широк, но е и с ръб на всеки крачол. Отличава се и с огромен подгъв. Той е съчетан с обувки със заострен връх на тънък ток в черен цвят.

„Горд момент на представянето на вина с Кайли Миноуг на „Провайн“, написа изпълнителката, качвайки снимка на своята визия в пъстро розово.

Панталони с широки крачоли – какви да носите през пролетта?

Костюм в черен цвят с пера – поредният перфектен избор на кралица Летисия

Чао, тесни дънки! Идват карго панталоните

Певицата обожава костюмите

Междувременно Daily Mail писа, че звездата е излъчвала изтънченост, носейки друг актуален костюм по време на изложението за вино в Германия.

След бонбоненорозовият модел, тя е избрала такъв в бебешкосиньо. Докато неговото сако също е поне един номер по-голямо, панталонът е с висока талия и ефектен колан от плат на кръста.

По-късно звездата показа страхотна рокля с драперии в оранжев цвят, ушита специално за реклама на нейното розе.

Иначе, когато е на турне, певицата често излиза на сцената с костюми или ефектни гащеризони.

Миноуг отново на екран

Кайли позира гордо пред камерите по време на официалното представяне на нейната марка розе на събитието в Дюселдорф.

Певицата замина за Германия само няколко дни след като стана ясно, че можем да я гледаме заедно с Джейсън Донован на малкия екран.

Австралийските звезди се събраха отново за специалния епизод на хитовия ситком на BBC Ghosts. Двамата колеги са част от тазгодишните инициативи на британската благотворителна организация Comic Relief.

37 години след като Кайли се снима в„Съседи“, тя и Донован получават нови роли в специалния филм „Призраци“. Той бе излъчен на 17 март.

„Да съберем отново Кайли и Джейсън е истински преврат и резултатите са страхотни. Епизодът наистина е смешен и те пускат глупости за тяхната история и музика“, коментира източник от продукцията пред The Sun.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари