IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни обувки – как да включим пантофките във визията си

24 март 2023 16 30

Няколко лесни формули за топлите дни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Носили сте ги, обичали сте ги и след това сте ги намразили. Определено сте имали любим чифт и може би дори все още имате такъв, някъде скрит в гардероба или под леглото. Точно така, говорим за пантофките. Харесва ви или не, точно като нашата вечно обичана макси пола, те се завръщат и няма по-добро време да се появяват отново на хоризонта от пролетта.

Когато мислите за пантофките, вероятно се сещате за тънка, крехка, набръчкана лачена кожа, която кара краката ви да се потят постоянно. Моделът, който се завръща тази пролет обаче не е такъв. Сега ще говорим по-скоро за негов по-стар, но по-готин братовчед. Помислете за качествена кожа, квадратни пръсти, панделка и може би дори каишка. Точно както сменихме някои от нашите тесни дънки за такива с прави крачоли и телефони с капаче за сензорни екрани, пантофките също претърпяха метаморфоза.

Ако се сетите за някой от любимите си тоалети, има голяма вероятност лесно да го съчетаете с пантофки. Не ни вярвате? По-долу сме ви събрали няколко предложения за включване на новите стари модели в пролетното ви ежедневие.

Пролетни обувки – как да включим пантофките във визията си

1. С дънки и бяла тениска

Наистина не можете да сбъркате с класическата комбинация от бяла тениска и дънки. В съчетание с пантофки, това е малко по-модерна визия на изпитания фаворит. Ако искате да създадете малко повече пролетно настроение, изберете чифт цветни обувки, за да се откроят на фона на останалата част от облеклото ви.

2. С минипола и дълги чорапи

Тази комбинация е също толкова сладка, колкото и самите пантофки. Всички готини момичета носят равните обувки с високи бели чорапи и това е чудесен начин да направите пантофките малко по-малко женствени, ако това е желанието ви. В съчетание със сако и къса тениска, това е една комбинация, която е задължителна за пролетта.

3. С гащеризон

Трудно е да измислим нещо, което да не се съчетава добре с гащеризон. Женственият вид на равните обувки в контраст с малко по-мъжествената атмосфера на гащеризоните се комбинират, за да създадат шикозен и елегантен външен вид. Ако вашият модел е с къси панталони или пола, пантофките са подходящ избор за финал.

4. С мидипола и пуловер

Да живее комбинацията от овърсайз пуловер и мидипола! Перфектна за всеки сезон, има нещо толкова деликатно в полата, носена с пантофки. Това е перфектното прохладно и пролетно облекло, което можете спокойно да носите както на среща, така и в офиса.

Пролетна мода – какво да носите, когато навън все още е студено

Пролет в офиса – какво да носите този сезон

Рокли тип риза – 4 модела, които да изпробвате

5. С риза

Ризата винаги е добра идея, а когато се съчетае с равни обувки, всичко е възможно. С къси или дълги панталони, пола или рокля, пантофките и ризата пасват на всичко и са чудесна комбинация както за пролетта, така и за лятото.

6. С прави дънки и жилетка

Пролетта е известна със своите променливи температури, така че все още не прибирайте връхните дрехи. На преден план могат да излязат плетените жилетки, които ще ви топлят сутринта, но няма да ви пречат или да ви сгряват прекалено, когато навън стане топло. Съчетайте жилетката с дънки с прави крачоли и любимите си пантофки, за да създадете малко френско настроение и шик.

За още тенденции в бижутата и модни съвети, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари