IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На пазар със стил – Кейт Мидълтън в супермаркета

28 март 2023 10 30

Принцесата на Уелс заложи на актуален блейзър

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън се появи изненадващо в британски супермаркет. Принцесата на Уелс разговаря с негов служител, за да популяризира своята кауза #ShapingUs, свързана с ранното детско развитие.

За своето посещение на търговския обект съпругата на принц Уилям избра стилно и същевременно страхотно за ежедневието съчетание. Следвайки стила „Ванилено момиче“, тя облече блуза и сако в екрю. Тях тя комбинира с изчистени дънки.

В официалния профил на Кейт в Instagram бе споделено видео, където можем да видим по-отблизо нейния аутфит.

Кейт с блейзър със златни копчета и обеци за 8 паунда

Мидълтън и Рич Уолкър говорят за ролята, която бизнесът може да играе върху развитието на децата и кои са начините за дългосрочна промяна.

Според модни експерти, със стайлинга си принцесата показва перфектния баланс между изтънченост и небрежност. Тя носи тесни дънки и блейзър.

Дългото сако от туид е с двуредни златни копчета. То е на марката Zara. Под него тя носи кремав тънък пуловер и чифт дънки от светъл деним.

Страхотни обеци на бранда Accessorize, струващи само 8 паунда, допълват визията на Кейт. Те са с изящна висулка от перли и златен диск.

Кейт Мидълтън със специална семейна снимка в чест на Деня на майката

Кралска мода – Кейт Мидълтън е олицетворение на пролетта

Кейт Мидълтън се забули за специална среща с доброволци

По-рано тази седмица кралската особа се появи с друг изящен блейзър – отново в бял цвят. Той бе на Alexander McQueen, съчетан с панталони тип цигара с ефектен колан, дефиниращ талията.

Независимо дали ще е цветно или в неутрални тонове, едно сако като това на Мидълтън може да промени изцяло вашата ежедневна визия.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари