IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона връща на мода плетивата на една кука

3 май 2023 09 00

Певицата показа заложбите на своите близначки

БГНЕС

БГНЕС

„Женска сила!“. Така Мадона определи заложбите на двете си близначки, които явно имат ново хоби. Певицата се похвали, че Стела и Естер си правят сами дрехи, плетейки с цветна прежда. И по всичко личи, че моделите на една кука, показани от нея, ще се превърнат в тренд за пролет 2023.

В своята история в Instagram поп иконата сподели няколко кадъра. На тях момичетата, които тя осинови преди години, позират с екстравагантни плетива.

На снимките момичетата гледат уверено към камерата. Макар да са на 10, облечени с пъстрите плетива на една кука, те изглеждат доста по-големи за възрастта си.

Освен поли и топове, изплетени от самите тях, близначките показват и страхотни аксесоари за глава, които допаднаха на доста от 44,9 милиона последователи на Мадона.

Докато с близначките поп иконата показва, че шарените плетива на една кука все още са актуални, тяхната по-голяма сестра се изявява като фотограф.

Мадона с пет домашни правила за децата

Агнешко: Мадона потвърди връзката си с младия боксьор

Мадона призна за пластичните корекции

В друга своя публикация Мадона показва, че Чифундо „Мърси“ Джеймс се справя отлично с фотоапарата, правейки фотосесия на своя приятелка.

„Това, което ме прави най-щастлива, е да видя как всеки от тях е открил собствената си креативност и че тя идва от автентично място“. Това заяви пред Vanity Fair изпълнителката, говорейки за заложбите на своите деца, които насърчава.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари