IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пръстени – как да подредите повече от един на ръката?

9 април 2023 16 30

Инфлуенсъри споделят своите тайни в TikTok

IStockphoto

IStockphoto

Пръстени – как да ги подредите на ръката, ако искате да носите повече от един? Според инфлуенсъри, не е важно само в какъв стил са. Има още няколко неща, които са от особено значение.

Клипове в TikTok показват как да използвате въпросната максималистична тенденция, за да не изглеждат ръцете ви твърде претрупани с пръстени.

Според потребителка на платформата, най-важно е да започнете с подходящ аксесоар за средния пръст. Например страхотен пръстен с изящен камък. С него ще съобразите останалите, като е добре малко по-нагоре на същото място да добавите такъв в минималистичен стил.

Докато на един пръст може да сложите по един по-обемен пръстен, то на други има възможност да подредите два по-малки. Те трябва да стоят в основата, а не по средата.

Все пак, според съветите на инфлуенсърите, е хубаво да оставите поне един празен пръст.

@stillcici All these rings are available now?✨? #ring #howto #ringstacking #minitutorials ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Има различни варианти на подреждане на пръстените

Чрез аксесоарите от различни сплави може да създадете свой собствен стил по ръцете. Така например може да разчитате на пръстен със скъпоценен камък, около който да подредите другите. Или пък да акцентирате на такъв от специфичен материал. Например от дърво или пък кожа.

„За да направите набора от пръстени интересен, смесете различни текстури и покрития... различни профилни форми като кръгли или квадратни, с малки талисмани, които висят... Получавате наистина многофункционална комбинация от пръстени, които можете да носите по няколко различни начина“, обяснява Лора Грейвсток.

И след като тази пролет отново е модерно да имате повече от един пръстен на едната ръка, може да си купите готови сетове, които да носите с удоволствие. Те може да са златни, сребърни или пък от цветна гума/пластмаса.

Ето няколко комбинации за една ръка с повече пръстени

1. Сребърни халки

2. Златни пръстени

3. Различни стилове и материали

Сантименталните пръстени на Меган Маркъл

Обеци – носенето на една е най-новата тенденция

Бижута с флорални мотиви – идеални за пролет 2023

4. Пръстени с камъни

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари