IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 идеи за парти аутфит с бански

13 април 2023 11 00

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Можете ли да носите банския си по цял ден докато сте на почивка? Разбира се! Всъщност не само по време на почивката. От няколко години насам банските костюми могат да бъдат пълноправна част от аутфита. Теорията, че банският костюм е само за плажа (или басейна) е илюзия. Вярно е, че не можете да отидете на вечеря само по бикини, но е достатъчно да комбинирате банския си костюм с подходящите дрехи и аксесоари, за да имате красива завършена визия.

Следващите няколко стайлинга поставят банския костюм в главната роля и носят кокетна визия, подходяща не само за вечеря в ресторант. Почерпете вдъхновение.

Цял бански с парео в същия цвят

Пареото е традиционна пола, носена от таитянките. В днешно време то е много популярен елемент от плажния гардероб. Може да се носи по много начини: като пола, блуза, рокля без презрамки и дори гащеризон! Всичко зависи от въображението ви.

Пареото е подходящо както за бански от две части, така и за цели бански. Днес обаче ние ви предлагаме да го комбинирате с цял бански, така че да създадете една лесна и изискана парти визия. Сигурни сме, че всяка от вас има поне един семпъл цял бански в черно или тъмносиньо. Купете си парео или голям лек шал в цвета на банския, който имате. Най-лесният начин да носите парео е като го завържете на кръста си и оформите лека къса пола. Аутфитът е почти готов. Остана да добавите аксесоари в златната гама, например колие и няколко гривни. За още по-парти визия, добавете лек колан със златни орнаменти в ориенталски стил. Ако отивате на клубно парти или на елегантен коктейл на открито, то добавете черни сандали на тънък ток, но ако се подготвяте за фестивал, то заложете на по-стабилни обувки като боти или дори класически кубинки.

Триъгълно горнище, секси дънки и лека риза

Тази визия е за дамите, които предпочитат да съчетаят удобството със сексапила и нямат излишни килограми за прикриване. Всички знаем, че дънките могат да бъдат съчетани с почти всичко. Късите дънки са изключително удобни, затова са и страхотен съюзник, ако се подготвяте за музикален фестивал в природата. Можете да ги комбинирате с всякакви цветове триъгълни горнища на бански и с всякакви бижута. Дайте свобода на въображението си и се забавлявайте. Ще изглеждате еднакво добре в черно горнище на бански и в розово такова. Съчетайте облеклото си с удобни кецове, добавете лека риза отгоре и сте готови.

Едноцветен ретро бански с висока талия и прозрачна пола

Винаги сте искали да облечете дълга прозрачна пола с висока талия или рокля точно като звездите на червения килим? Най-лесния начин да направите това е като се снабдите с бански с висока талия и дълбоко изрязани крачоли. Горнището на банския можете да използвате като топ. Задължително е обаче банският и полата да бъдат в един цвят, за да няма модни гафове. Комбинирайте аутфита с подходящи сандали на висок ток и сте готови за всеки летен коктейл. Тази визия е много подходяща и за дамите с пищен ханш, тъй като тя издължава фигурата, като в същото време долнището с висока талия дава удобство и прикрива корема.

Разнообразни модели бански ще откриете в онлайн магазина на Astratex.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари