IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плисирана рокля – Кейт Мидълтън с модел в бордо

21 април 2023 16 30

Принцесата на Уелс подкрепи креативния бизнес в Бирмингам

БГНЕС

БГНЕС

Плисирана рокля в бордо избра Кейт Мидълтън за първия си официален ангажимент след Великден. Принцесата на Уелс се появи в Бирмингам, където даде своята подкрепа за креативния бизнес и разнообразната култура в града. Тя бе придружавана от съпруга си Уилям, с който се включиха в различни инициативи.

Моделът, с който кралската особа се появи пред събралото се множество в британския град, е елегантен. И се отличава със своето V-образно деколте.

По данни на списание Hello, роклята на Кейт е на една от нейните предпочитани марки – Karen Millen.

Стегната талия с платнен колан, който се връзва, както и плисирана пола, отиват на Мидълтън, която обожава модели с дължина две педи под коляното.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Коронацията наближава – ще носи ли Кейт Мидълтън тиара?

На пазар със стил – Кейт Мидълтън в супермаркета

Кралска мода – Кейт Мидълтън е олицетворение на пролетта

Кейт съчетава плисетата с ефектни обеци и токчета

Принцесата на Уелс е комбинирала своята плисирана рокля с подходящи обувки с остри върхове и висок ток в бордо. Те са на бранда Gianvito.

Модни експерти отбелязват, че за да се срещне с бъдещи лидери в изкуствата и творческите индустрии, съпругата на принц Уилям е с любимото си колие с висулка на врата. А на ушите си има ефектни обеци – с висящи камъни в различни цветове, на марката Sezane.

Визията на Мидълтън в бордо бе подбрана след като за Великден тя бе облечена с палто на Catherine Walker. То бе в ярък син нюанс – в комбинация с подходяща специално изработена шапка от Lock & Co.

Очаква се нов стилен тоалет на Мидълтън за специален повод

Вървейки пеша към параклиса в замъка Уиндзор, принцесата на Уелс държеше под ръка сина си Луи. По-наблюдателните забелязаха, че тя е с червен лак за нокти по примера на принцеса Даяна, както и с бижута със син лапис и лунен камък.

На 29 април Уилям и Кейт ще отбележат 12 години от своята сватба. За повода се очаква да видим брюнетката във впечатляващ тоалет, с който тя да се снима за техния нов портрет. Предполага се и, че нейният съпруг ще я изненада със специален аксесоар, който по-късно тя ще покаже за поредния си ангажимент в Обединеното кралство.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари