IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Гуинет Полтроу с къс топ с прозрачни ръкави

25 април 2023 16 30

Актрисата бе в компанията на Киану Рийвс

БГНЕС

БГНЕС

Така нареченият гол топ е една от тенденциите за пролет/лято 2023. Именно на такъв – с платка, която обгръща бюста, комбинирана с прозрачни горна част и ръкави, заложи Гуинет Полтроу за последната си публична изява.

Актрисата се появи на наградите Daily Front Row, облечена в комплект в телесен цвят. Един от компонентите е полупрозрачният топ, който сякаш се слива с нейната светла кожа. Съчетан с панталон с широки крачоли, той е перфектният избор за едно такова специално събитие.

За да връчи една от наградите, създателката на Goop показа, че клош панталоните и късите топове ще са номер едно за пролетта и лятото.

Комплектът на Полтроу изглежда доста елегантно. Тъй като панталонът е с висока талия и набори в областта на ханша, а топът има ефирна прозрачна част и поло яка, той не може да попадне в графата спортно облекло.

Все пак, модни експерти отбелязват, че актрисата би изглеждала много по-добре, ако бе сложила нещо по-цветно. Причината е, че топът и панталонът са с почти един и същи цвят като нейните прическа и кожа.

Гуинет Полтроу спечели делото срещу нея, получи само долар

Гуинет Полтроу и роклята, която пази от връзката си с Брад Пит

Междувременно Ким Кардашян, която бе на церемонията с дъщеря си, доказа, че оскъдните топове са на мода, появявайки се с такъв – много по-малък от този на Гуинет. Нейният обаче е от деним плат, съчетан с дълга и разкроена пола.

Киану Рийвс прави компания на Полтроу

Междувременно на въпросното модно събитие изненадващо се появи не кой да е, а самата звезда от филма John Wick 4. Приемайки поканата да присъства на седмата церемония на The Daily Front Row, той е бил забелязан в публиката до Гуинет.

Седнал на първия ред, освен с русокосата актриса, Рийвс е общувал със Сара Фостър, Бри Ларсън и дизайнерката Джин Янг, която бе отличена със специална награда.

За още новини от света на модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари