IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линда Еванджелиста пуска своя книга

26 април 2023 08 40

Тя ще е в сътрудничество с известен фотограф

БГНЕС

БГНЕС

Линда Еванджелиста обяви, че работи активно над своята книга. Супермоделът от 80-те ще покаже част от своите фотосесии през годините. Това стана ясно от съобщение в нейния официален Instagram.

Вместо да разказва за предизвикателствата в модната индустрия, звездата е събрала впечатляващи кадри. Те са направени от влиятелния моден фотограф Стивън Мейзъл.

В социалната мрежа Еванджелиста сподели обща снимка с него и уточни, че нейният нов проект неслучайно е в сътрудничество с него. Именно на него тя дължи голяма част от своята популярност.

„Правим изображения заедно, откакто се срещнахме за първи път през 1987 г. Нашата книга, Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel, е празник на нашето приятелство и израз на нашата благодарност за животите и кариерите, които ни бяха дадени“, написа канадският модел.

В публикацията си Линда показва и тъмната корица с огромен надпис, която са избрали за книгата, пълна с ценни фотографии.

Черно-белият кадър, споделен от Еванджелиста в Instagram, е от 90-те, когато тя снима активно с Мейзъл.

Линда пуска книгата през септември

Макар проектът да е почти готов, той ще излезе на бял свят едва в края на лятото. От издателството, ангажирало се с това, обявиха, че се надяват нейните притежатели да се насладят на снимките толкова, колкото се наслаждавал и екипа, по време на създаването на всяка една страница.

Според синопсиса, изображенията на легендарния фотограф Стивън Мейзъл на Линда Еванджелиста, са забележителна творческа симбиоза между фотограф и муза.

Линда Еванджелиста сподели сладки снимки на сина си Августин

15 години по-късно: Линда Еванджелиста отново е на подиума

Линда Еванджелиста е готова да продължи с живота си

Книгата включва подбор от 180 кадъра, заснети в продължение на 25 години от кариерата на топмодела. Все пак, освен тях, има и малко текст – въведение на модния редактор Уилям Норич. Той има за цел да разкаже подробности за приятелството между Еванджелиста и фотографа.

Моделът напълня заради неуспешна козметична процедура

Преди да се похвали за предстоящото издание, Линда изненада последователите си, че е напълняла драстично заради неуспешна процедура. И заради този проблем се е наложило да се оттегли от светския живот. Тя заведе и дело срещу пластичните хирурзи, които са я осъществили.

Поради рядък страничен ефект вследствие на намаляване на мазнините, Еванджелиста призна още през 2021-а, че е била брутално обезобразена.

За още новини от света на модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари