IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плетена рокля – изборът на Линдзи Лоън за първа снимка с корема

26 април 2023 18 00

Актрисата заложи на макси модел на една кука

БГНЕС

БГНЕС

Линдзи Лоън сподели първа снимка в цял ръст откакто е бременна. За да покаже своето коремче, актрисата избра плетена рокля.

Звездата позира за селфи в огледалото. Давайки целувка с устни, тя демонстрира своята фигура, облечена с макси модел на една кука.

Според модни експерти, ретро моделът на Лоън е перфектен за бременни. То е една идея по-широк и се отличава с тричетвърти ръкави и V-образно деколте.

Плетената рокля на Линдзи е в зелен матча цвят, комбиниран с бели елементи. Освен това е с цепки от двете страни, което създава известна доза комфорт на актрисата, която очаква първото си дете.

Снимката е направена в луксозния хотел в Ню Йорк, където актрисата отседна, за да направи бебешко парти заедно със сестра си и майка си.

Бременната Линдзи Лоън със семейно бебешко парти

Семейна подкрепа: Линдзи Лоън аплодира брат си Дакота и сестра си Алиана в Ню Йорк

Линдзи Лоън си спомни за филма „Капан за родители“

Лоън криеше коремчето си до момента

Откакто сподели, че е бременна, звездата стана по-сдържана в социалните мрежи и споделяше свои снимки, на които е в много близък план. С нейната зелено-бяла плетена рокля тя дебютира, показвайки своето коремче.

Все пак феновете на Линдзи отбелязаха, че тя не е напълняла много. Освен това, заради плетените ромбоиди не си личи, че тя е бременна, защото те създават сякаш оптична илюзия.

Според източник на USWeekly, актрисата трябва да роди първото си дете това лято. Точният термин обаче тя пази в тайна, както и това какъв е полът на бебето.

По думите на човека, в момента Лоън е по-щастлива от всякога. Тъй като живее с бъдещия татко в Дубай, тя е нямала търпение да се прибере в САЩ, за да направи парти с близките си.

На 3 април актрисата и нейният съпруг Бадер Шамъс отбелязаха своята първа годишнина.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари