IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ тенденции при банските модели на марката Rip Curl

22 май 2023 11 30

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото е почти тук и е време да планираме лятната почивка край морето. Слънцето, шумът на вълните и морският бриз са все неща, които очаквахме с нетърпение през дългата зима.

И след като сезонът на зимните спортове е вече зад гърба ни, то е време да посрещнем лятото и да се подготвим за него по възможно най-добрия начин. И говорейки си за горещите летни дни, то няма как да не отворим темата за избора на бански.

бански ПР

Източник на изображение: RIP CURL

В тази връзка ще обърнем специално внимание на една топ марка, на която ви обещаваме, че си струва да заложите това лято.

Представяме ви Rip Curl – високо качество, иновативни технологии и красиви дизайни. Това са само малка част от нещата, които отличават марката, а какво да очаквате, ще разгледаме по долу.

Surf Revival Collection

Още от 1969 година, когато марката Rip Curl се ражда, тя става популярна в сърф модата. Именно затова започваме с една колекция, която е символ на бранда и нейния стил.

Тази колекция включва модели бански, които се отличават със своята смела цветова палитра, за което главен виновник е Ерин Милър Рей. Тя е художник и дизайнер от Лос Анджелис, известна с изключителните ръчно рисувани визуализации, стенописи, смели и отличаващи се дизайни – всички те са произведения на изкуството.

Колекцията Surf Revival е отражение на енергичната, забавна и цветна натура на Ерин Милър Рей – комбинация от геометрични фигури и форми, които се смесват с различни ярки и наситени цветове, напомняйки на ретро сърф стил от 70-те, но със съвременна нотка.

Sun Dance

Колекция, която ни напомня за живота на някой остров и така бленуваните тропици, където някак всичко е много по-спокойно и можем да се насладим на забавилото своя ход време и да усетим моментът тук и сега. Именно това вдъхновява и тази колекция – да отделим повече време за нас и да забавим темпото. Това, с което се характеризира колекцията Sun Dance, са тропическите щампи и неутрални цветове. 

Mirage Ultimate Stretch

Серията включва борд шорти, специално предназначени за любителите на сърфа. И тъй като Rip Curl знае колко важно е да притежавате гъвкавост и издръжливост, докато практикувате сърф, тя създава борд шорти, които ще предоставят необходимото удобство.

Направени от разтеглива материя, отличаваща се с изключително високо качество. Наред с това те притежават фантастични дизайни и изчистени линии, с които няма да останете незабелязани

Women Saltwater Culture

Колекцията Saltwater Culture, Always Summer, е символ на жаркото слънце, което гали кожата ни, пясък, който усещаме между пръстите на краката, солената вода и още какво ли не. Моделите бански включват дизайни с тропически щампи, топли цветове и материи, които се отличават с изключително удобство.

Топ тенденции в дизайните на бански костюми за 2023 

Цял бански или модел от две части – и двата модела ще бъдат на мода, а какво да очакваме от дизайните?

Флорални мотиви

Любимите ни флорални мотиви остават вечни. Връщайки се назад в годините, всеки от нас може да си представи различни дрехи като ризи, рокли и бански, които са с красиви флорални мотиви. Те са свежи и придават една по-цветна и слънчева визия. Освен това, залагайки на тях, бъдете сигурни, че ще имате бански, който ще бъде актуален още дълги години.

Минималистични бански

Това са бански в един цвят, включително и модели в неутрални цветове като бяло, черно, бежово или кафяво. Въпреки своя семпъл дизайн те са много стилни и елегантни. Правилно избраният цвят според вашите кожа, коса, очи и разбира се вкус, ще ви даде възможност да изразите себе си по правилния начин.

Спортни бански

Ако обичате летни спортове като плуване, плажен волейбол или кану-каяк, спортните бански са перфектният избор за вас. Техният дизайн е проектиран така, че да ви бъде удобно. А що се отнася до дизайните, разнообразието е огромно от цветове и принтове.

Хавайски стил

Както при дамите, така и при мъжете флоралните мотиви ще бъдат устойчива мода и начин да разчупите вашата плажна визия. Ако обичате свежите и смели визии, това лято ви приканваме да заложите на хавайските щампи и тропическата зеленина.

Още по-актуално през тази година ще бъде, ако ги комбинирате с риза в абсолютно същия флорален мотив. Бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани от дамите на плажа, а и ще се отличите със своя стил.

Всички тези тенденции са актуални и в новите колекции на Rip Curl – още една причина да изберете именно тази марка.

Определено летните тенденции в банските костюми през 2023 година носят със себе лятно настроение, пъстрота и свежест, така че да усетите най-хубавото от предстоящия топъл сезон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари