IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 най-големи тенденции в чантите, които трябва да знаете

19 май 2023 14 30

Снимка: ПР

Ако трябва да посочим един аксесоар като неизменна част от гардеробния дамски ансамбъл, със суперсилите за трансформиране на всяка визия, то със сигурност едногласно първото място ще бъде дадено на дамските чанти. В гардероба на всяка фешъниста има място за една, две, дори и повече чанти, с които да допълни аутфита си по един стилен и уникален начин. И тъй като сезоните се менят, тенденциите идват и си отиват, е време за преглед на най-актуалните издания, които ще властват из улиците на града. Представяме ви 4 от най-големите тенденции в чантите, които трябва да знаете.

Кои са най-актуалните модели дамски чанти този сезон?

Този сезон тенденциите при дамските чанти са повече от епични. Дизайнерите си играят с впечатления, като насочват тренд радарите в две посоки – така набралия напоследък популярност „тих лукс“, чийто тотем са издания от естествени материали и в другата крайност – екстравагантните издания. Практични варианти, минимализъм, много блясък, контраст в размерите, багетни форми, са само малка част от тренда, който ще диктува модната игра. Представяме ви най-водещите модели:

Дамски чанти за работещи момичета: Следвайки изцяло догмите на минимализма, в този тренд сред дамските чанти няма излишни акценти, елементи и фрапиращи цветове, а само и единствено изчистена елегантност в среден или голям размер. Идеята на тази тенденция е да предложи практичност на работещите дами, с основна мисия да поберат в любимата си дамска чанта всичко необходимо, като тип хобо или тоте е идеалният вариант;

Чанта тип багета: Нейно величество класическата чанта тип багета с леко носталгично намигване по отминали времена, идеално ще допълва ежедневните стилизации през този моден сезон. Ако искате да сте на гребена на тренд вълната, снабдете се с издание в тъмни пастелни нюанси или заложете на уникалните дамски чанти естествена кожа, които напълно ще покрият изискванията за актуалност;

Чанта с верижка: Любимата чанта с верижка ще бъде актуална и този сезон. Моделът е класически с покана да ви партнират при всеки повод, допълвайки визията ви по един елегантен и стилен начин. Този тип дамски чанти е като своеобразна инвестиция в гардероба, защото ще бъде с вас независимо от сезона.

ЗИ

Снимка: ПР

Дамски чанти в нестандартни форми: Тази тенденция е за дами, които обичат да се открояват от тълпата, пречупвайки модното статукво. Чанта във форма на перла, блясък, пайети или други причудливи елементи са водещи предложения на световните дизайнери, с които да изразите индивидуалността си.

И докато търсихме най-модерните дамски чанти, открихме, че предложенията в Obuvki.bg са в пълен резон с актуалните тенденции за този сезон. В онлайн магазина ще откриете оригинални издания, с автентичен подпис от най-добрите световни марки, сред които със сигурност ще намерите вашия модел, с който да допълните аксесоарния си арсенал.

Какво да имаме предвид при избора на дамски чанти?

За да се чувствате максимално комфортно и уверено в стила си, модните специалисти препоръчват да избирате дамски чанти според пропорциите на фигурата и съответните стилистични нужди, съобразени с повода. Експериментирайте, като за една по-завършена визия, може да добавите дамски часовник, с който напълно да се откроите със стил и усет към модата. Дизайнерите този сезон са изключително благосклонни както откъм дизайни, така и откъм цветове. Затова избирайте висококачествени дамски чанти и преоткривайте себе си чрез силата на аксесоарите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари