IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски мокасини в ярки цветове - тенденция за лято 2023

23 май 2023 12 28

Снимка: ПР

Дамските мокасини са от онези обувки, които веднага щом успеят да спечелят сърцата ни, остават там завинаги. Удобни и практични, те са добри стилистични партньори през всички сезони – пролетта и есента ги носим със стилни чорапи като акцент, през лятото на босо, а ако зимата е мека, перфектно се комбинират с любимия деним. Истината е, че това са изключително градски обувки, без които е трудно да си представим забързания живот. Приложими са от сутрин до вечер, с обещание за стилно излъчване и комфорт. Но кои дамски модели ще бъдат актуални този сезон и на кои цветове да заложите за лято 2023? Направихме актуален преглед на най-добрите издания, които със сигурност ще ви станат любими и ще се настанят трайно в гардероба за няколко сезона.

Кои модели дамски мокасини ще бъдат актуални този сезон?

Елегантните затворени обувки са задължителна част от гардероба на всяка ценителка на добрия стил. Превърнали се в олицетворение на комфорт и класа, универсални и практични, чифт дамски мокасини са всичко онова, от което обувният ви арсенал има нужда, за да изживеете стилно сезона. Те са изключително функционални и винаги модерни. Представяме ви най-актуалните дамски издания, на които си струва да обърнете внимание:

Класически дамски мокасини

Те са комбинация между класически обувки и балеринки. Характеризират се с изключителни комфорт, удобство и практичност. Придават моден чар и са винаги актуални. Идеално се съчетават с рокли, дънки, поли, панталони в комбинация с топ  или риза.

Дамски мокасини с декорации

За този сезон това са едни от най-актуалните модели сред инстаграм инфлуенсъри, модни редактори и блогъри. Отличават се със заоблени акценти като пискюли или декорация от позлатен или сребърен метал. Чудесно се комбинират с всички дрехи от закачалките и са олицетворение на добрия моден стил за сезона.

Дамски мокасини с ток

Тяхната подметка е с форма на подкова и средна големина на ток. Могат да бъдат открити както изчистени издания от кожа, лак, велур, така и модели с декорации, като акцент. Подходящи са за всички сезони, дори и за зимния.  Ако обичате smart casual стилизациите, това са идеалните обувки за вас.

Кои са най-популярните цветове дамски мокасини за лято 2023?

Докато търсихме най-актуалните издания и цветове при дамските мокасини за лято 2023, открихме, че в онлайн магазин CCC и във физическите им такива, ситуирани в цялата страна, изключително модерни са моделите в ярки цветове. Наличният им асортимент включва широко разнообразие от свежи цветови комбинации, като бежово, бяло, розово, зелено, коралово и много други. Препоръчваме да разгледате оригиналните им предложения и да изберете своя модел.

Мокасините в  цвят слонова кост, розова пудра или мента чудесно ще допълнят  аутфити от светли цветове и ще бъдат подходящи не само за летните офисни дни, но и за излизане през уикенда.

В случай, че предпочитате минимализма и сте по-практични, заложете на сиво или бежово за летния сезон, но ако обичате да се откроявате от тълпата и да правите ярко впечатление, тогава модел в ярък цвят ще е перфектния чифт за вас. Стилизрайте ги с бели панталони, ленена риза и кроп топ. Добавете стилна чанта за сезона и се насладете на изкуството да изглеждате добре.

Актуални и удобни, цветните дамски мокасини са перфектното допълнение за летния ви стайлинг, като успешно могат да заместят еспадрилите и сникърсите. Ако все още липсват в обувния ви арсенал, снабдете се с желания модел и освежете стила си.

Мокасини ПР

Снимка: CCC

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари