IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на бебето: Маги Джанаварова показа стилни визии

26 май 2023 15 00

Певицата дава идеи за обличане на бъдещите майки

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Маги Джанаварова е вече в 34-та седмица, но не спира да бъде активна и ни изненадва със своите стилни визии. Въпреки голямото си коремче, певицата предпочита да носи дрехи, които не са за бременни. 

Наскоро звездата от няколко риалити формати бе на участие, където смени няколко страхотни тоалета. След това отиде на пазар в мола, където показа на бъдещите майки, че има как да изглеждат добре, без да си купуват специални дрехи.

Показвайки как избира по-широки и актуални модели, Маги изтъква, че бъдещите майки не бива да се срамуват от тялото си. 

„Всичко зависи от вас и мисленето ви. Експериментирайте! Модата е вдъхновение и средство да се почувстваме още по-красиви и желание. Най-важното обаче е да чувствате уверени и красиви на първо място, отвътре! Носете женствеността си с гордост!“, пише тя в социалната мрежа.  

„Вече 33 седмици моето тяло е всичко за едно малко чудо. Обичам всеки пулс, ритниче, разтягане и сигнал, че животът в мен расте“, сподели още Джанаварова в Instagram, качвайки кадър, на който позира с дълга сатенена рокля. Нея тя комбинира с къса риза на точки и кафява шапка с широка периферия. 

Мода за бременни - Маги Джанаварова ви дава свежи идеи 

1. Мини спортна рокля 

Дори и да имате коремче, което не може да скриете, не се притеснявайте да сложите някой по-къс модел. Ето например роклята на изпълнителката, която прилича на анцуг от 90-те.

Въпросната дреха е с V-образно деколте с цип, както и с ластици от двете страни на кръста, които могат да се събират и разпускат според големината на коремчето. 

Роклята си Джанаварова е комбинирала с велурени ботуши на висок ток - актуална тенденция в стил „каубойско момиче“. 

Маги Джанаварова: Париж е влюбване

Иво Аръков опасно близо с Маги Джанаварова

Веско Ешкенази присъствал на раждането на дъщеря си

2. Плетен комплект 

„Бременността при мен минава през различни етапи, първо беше неосъзнаването, какво точно ми се случва, после страха, че живота ми тотално ще се промени (знам, че има много хора, които ще ме укорят) и накрая щастието от ритащото същество в корема ми“, пише Маги, която отивайки на поредната почивка в чужбина демонстрира плетен комплект от топ и пола.

Дали дълга с цепла или къса до колената, една пола от фино плетиво, съчетана с топ (с къси или дълги ръкави), е идеалната комбинация за по-хладните дни през пролетта.

3. Спортен аутфит за излет 

Трудно е в напреднала бременност да се открие подходящ спортен екип. Но ето, че Джанаварова е успяла да избяга от въпросното клише, носейки панталон с широки крачоли и горнище. И двете са достатъчно широки, за да са удобни за нейната разходка в планината. 

Вместо с маратонки, певицата е съчетала долнището си с гумени ботуши в цвят, който има и по нейното шарено горнище. То е с ластици от двете страни, с което се коригира за различните размери. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари