IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Така се прави, момичета: 65-годишната Шарън Стоун без притеснения в изрязан бански

26 май 2023 12 30

Актрисата е готова за лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарън Стоун е готова за лятото!

Преди няколко дни 65-годишната актриса, сдобила се с титлата секссимвол на Холивуд още през 90-те години на миналия век, накара всички ни да се замислим дали не е време да започнем по-сериозно да ходим на фитнес преди слънцето да се настани трайно в ежедневието ни. Стоун позира като истински инфлуенсър, правейки си селфи в огледалото, показвайки на последователите си любимия си зелен изрязан бански

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

На снимката, направена у дома, актрисата носи зелен бански от две части, украсен с леопардов принт. Моделът се отличава с доста изрязано долнище, показващо на целия свят стегнатото й тяло. Горнището е с халтер деколте, а върху една от презрамките се вижда и златна катарама. Стоун комбинира тоалета за плажа с черни слънчеви очила на Ray-Ban, а зад нея се разкрива фотография на Мерилин Монро в леглото. 

"Готова за лятото", написа носителката на "Оскар" под снимката. Публикацията, разбира се, веднага привлече вниманието и спечели на Стоун множество похвали и одобрителни коментари. Мишел Пфайфър остави три огнени емотиконки, докато официалният профил на Ray-Ban написа "Доста иконично, ако питате нас"

Ако се чудите дали този зелен леопардов бански ви е познат, да, познат ви е. Миналата година актрисата позира покрай домашния си басейн в същото долнище, но си беше забравила горнището. Вместо това се беше наметнала със зелено-бяла плажна кърпа, а леопардовото долнище бе съчетано с многослойно колие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

С бански или без, Стоун винаги е била пример за красота и стил. Тази година тя не се появи на фестивала в Кан, но миналата беше сред звездите на червения килим и се превърна в централна тема. Тогава се облече с драматична синьо-бяла рокля на Dolce & Gabbana с мозаична украса за премиерата на Forever Young. Дрехата сякаш бе направена специално за Стоун, като описваше чудесно фигурата й, а белият шлейф със сини детайли се махаше, за да разкрие цялата красота на роклята. 

Шарън и Dolce & Gabbana споделят неразрушима любов. Преди миналогодишния фестивал в Кан актрисата присъства на дефилето Alta Moda в Сицилия, където италианската марка представи новата си колекция. Тогава Стоун нсеше златен топ, украсен с кристали Сваровски, сатенени тюркоазени панталони с флорален шлейф и златни токчета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Актрисата обожава да поддържа стила си класически и разнообразен, дори когато става дума за аксесоарите. Наскоро тя създаде партньорство с марката за очила LensCrafters и участва в новата й рекламна кампания. Стоун призна, че носи очила от петгодишна възраст и затова е искала да намери компания, която да отговаря на изискванията й за удобство и стил. 

Зарязали Шарън Стоун заради липсата на ботокс

Шарън Стоун на 64 – гола и със значимо послание

Шарън Стоун - червеният килим е нейната сцена

Относно факта, че е определена за модна икона на своето поколение, Шарън заяви, че всичко се дължи на прекрасния екип от стилисти и дизайнери, с които е работила през годините. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари