IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Макдауъл и сивата й коса отново доминираха на червения килим

29 май 2023 16 30

Актрисата заяви, че възрастта не я прави по-малко секси

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анди Макдауъл показа, че с възрастта става все по-хубава. 

65-годишната актриса присъства на един от последните дни на фестивала в Кан, носейки два елегантни тоалета, които перфектно съчета с вече емблематичните си сиви кичури. В четвъртък Макдауъл носеше красива бронзова копринена рокля с дължина до пода с голяма панделка върху рамото за премиерата на Last Summer. Сивата й коса беше оформена в стилна прическа, състояща се от нисък кок и бретон на една страна. 

Анди Макдауъл,

Снимка: БГНЕС

Актрисата изглеждаше в добро настроение, махайки на публиката и правейки знаци за мир пред камерите. Тя дори беше запечатана как изпраща въздушни целувки на феновете. 

За премиерата на новия си филм The Old Oak на следващия ден, Макдауъл заложи на малко по-сексапилен външен вид, носейки черна бляскава рокля, която излагаше на показ стегнатите й ръце и беше с дълбоко деколте. Тя комбинира визията с класически къдрици, но не носеше бижута, оставяйки цялото внимание да се насочи към роклята и косата й. 

Анди Макдауъл,

Снимка: БГНЕС

По-късно вечерта лицето на L'Oreal носеше розова рокля за събитието Lights On Women Awards, организирано от френската козметична марка. Тоалетът беше съчетан с черни токчета, а сивите кичури отново бяха оформени на меки къдрици. 

Макдауъл, която от няколко години не крие посивялата си коса, говори за приемането на остаряването, как възрастта се приема в Холивуд и защо не трябва да се притесняваме от естествената си красота. По думите й, в целия свят мъжете и жените се приемат по различен начин, когато започнат да остаряват, като бръчките се смятат за секси при силния пол, но при дамите се считат като проява на лоша грижа за себе си. 

Актрисата допълни, че едва през последните няколко години е започнала да се чувства достатъчно уверена, за да показва това, което в миналото съвсем лесно се е разглеждало като вреда за една жена, особено в Холивуд. 

"Има период от време между 40 и 60 години, за който мисля, че жените в бизнеса могат да изпитват трудности, защото не знаят какво да правят. На тях се гледа като на един начин, но всъщност не се възприемат като това, което съм аз сега. Борих се и се чувствам много по-комфортно сега. Обичам да съм по-възрастната жена. Наистина ми харесва. И не се чувствам по-малко секси", казва Анди. 

Анди Макдауъл,

Снимка: Getty Images

Докато Макдауъл първоначално е намирала промяната за трудна, след като приема естествената си красота, нещата стават много по-лесни. "Чувствам, че кариерата ми всъщност върви много добре в момента, защото приех, че съм по-възрастната жена", казва тя и допълва, че се наслаждава да играе роли на по-възрастни дами през последните години. 

Миналия месец актрисата беше забелязана да снима реклама на L'Oreal в Париж заедно с друга водеща и вдъхновяваща дама от Холивуд, 77-годишната Хелън Мирън. Седнали пред кафене, звездите привлякоха вниманието с еднакви тоалети, следващи тенденцията Barbiecore. Мирън избра ярко розова рокля с дължина до земята и висока яка, включваща драматични ресни по подгъва, докато Макдауъл носеше монохромен розов костюм с панталон, съчетан с подходящи стилето токчета.

63-годишната Анди Макдауъл: Никога не съм се срамувала от възрастта си

Анди Макдауъл за сивата коса: Дъщерите ми казаха, че съм като лошо момиче!

Хелън Мирън и Анди Макдауъл – танцуващите кралици на червения килим

Анди, която е майка на три деца, наскоро стана и баба за първи път, след като синът й Джъстин стана баща. Тя също така влезе за първи път в ролята на баба на екрана за сериала The Way Home, който проследява три поколения жени в едно семейство, които се опитват да се справят с различните етапи от живота. Проектът беше подновен за втори сезон през март тази година. 

"Нямам нужда да се преструвам на млада вече, защото очевидно не съм млада. Мисля, че това ще помогне на мен и на другите хора да се потопим повече в нашата същност и да извадим на преден план истинската ни личност. Трябва да се бориш за това, което си", категорична е Макдауъл.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари