IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еспадрили – класика, без която не можем всяко лято

31 май 2023 10 30

Кейт Мидълтън показа перфектния модел на свое посещение

IStockphoto

IStockphoto

Еспадрилите са класика за лятото. Удобни и ефектни, те са идеални за ежедневието или почивката на море. И могат да заместят любимите ви сандали на ток, с които не може да издържите по цял ден. И за разлика от маратонките и белите кецове, са по-елегантни и отиват на повече свежи визии.

Може да се каже, че перфектният баланс на обувки за горещия сезон идва под формата на еспадрили. Тези обувки се отличават със симпатична плетена подметка. Има няколко разновидности – например по-високи, тип танк или пък затворени/ с отворени пръсти. Освен това някои са са със симпатични малки каишки. Комбинират се с много плажни чанти или плетени с кожени дръжки.

Добре е да имаме по чифт еспадрили, които да носим с ефирния си копринен комплект от панталон и широка риза. Или пък да ги съчетаем с дълга рокля с флорални мотиви или пък миди дънкова пола с моряшка тениска/потник. Всичко е въпрос на предпочитания!

Кейт Мидълтън показа перфектните еспадрили

Още преди настъпването на пролетта, макар и във Великобритания да вали, съпругата на принц Уилям вече извади любимите си бежови еспадрили. Тя се появи с тях по време на посещението си на изложението в Челси.

Принцесата на Уелс обува въпросните летни обувки не за първи път. И реши да съчетае светлорозовата си рокля с еспадрилки с връзки с пискюли на глезените.

Светлокафявият велурен чифт обувки на принцеса Кейт изглежда подхожда на обстановката на събитието, което не е строго официално. Те са на марката Castañer, леко повдигнати с подметка тип танк.

Какви еспадрили да носите това лято?

Еспадрилите на Кейт Мидълтън – повдигнати, с ратанова или подметка със слама, са най-разпространеният тип на пазара. Докато едни модели са с каишки, други са със симпатични връзки. Но има и други модели, които да разгледате. Например:

Мокасини тип еспадрили

След като мокасините станаха толкова популярни за пролетта и есента, дизайнерите измислиха удобен вариант и за лятото. Под формата на еспадрили.

Мокасините са комбинация от равни обувки и маратонки, известни със своя комфорт. А с покритието на еспадрилите можете да ги добавите към почти всеки свой летен тоалет.

Сандали

Те са изключително удобни и позволяват на краката ви да дишат през целия летен сезон. Някои са с открити пръсти, докато други не – имат две части, обръщащи пръстите и глезена.

Еспадрилите тип сандали придават едновременно лекота и изтънченост.

Ботуши от деним – отново на мода за пролет/лято 2023

Зелен лайм добавя повече блясък в ежедневното ви облекло

Вратовръзка – водещ аксесоар в женските пролетни визии

Маратонки/ кецове еспадрили

Чудите се какво е това животно, но има и такъв модел летни обувки. Те са от по-леки материи, позволяващи на кожата да диша. И за разлика от мокасините, някои от които са с много тънка подметка, тези са с по-масивна.

Еспадрили под формата на маратонки и кецове ви позволяват да отидете бързо където си поискате. Освен че са по-шик от типичните ви маратонки, те са много по-удобни и леки за лятото.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари