IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Урок по самоувереност и себелюбие - Хайди Клум отново позира гола

30 май 2023 16 30

През последните седмици моделката не е голям почитател на дрехите

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хайди Клум определено е готова за лятото и по-оскъдните тоалети, ако съдим от модните й избори през последните няколко дни. Моделката се наслади на слънцето в Кан, донасяйки със себе си увереността и уроците по себелюбие, от които всички имаме нужда в началото на плажния сезон. 

След като стъпи на червения килим в Кан, носейки два великолепни и привличащи окото тоалета, супермоделката реши да позира без дрехи за своите почитатели в Instagram. Тя прекара уикенда в почивка, носейки единствено и само черни прашки, с които се похвали в социалните мрежи. Хайди определено има какво да покаже, като в същото време ни напомни, че трябва все по-сериозно да се отнасяме към тренировките в ежедневието ни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

На снимката Клум седи с гръб към камерата, предлагайки поглед към задните си части. Тя леко е обърнала глава назад и позира, излъчвайки цялата сексапилност, на която е способна. Единственият аксесоар към черните бикини е бяла роза, която Хайди е поставила до лицето си. Косата й е оставена на меки вълни, за да се комбинира изцяло с ваканционните преживявания край Лазурния бряг, който се разкрива на заден фон. 

Мястото, на което моделката си взе почивка от големия град и натоварения си график, е Антиб във Франция. Това става ясно от описанието под снимката, като местопложението беше изписано на френски и допълнено от няколко емотиконки. 

За да си спести критиките на някои фенове, които ще се хванат за възрастта й и ще кажат, че това не е модел за подражание и Клум трябва да се срамува от подобни снимки, Хайди е изключила коментарите. Но хилядите харесвания, събрани само в рамките на няколко часа, доказват, че доброжелателите са много повече и то напълно заслужено. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Това е поредният път, в който Клум показва, че дрехите са й най-любимото нещо, макар цял живот да ги промотира. Наскоро тя се появи на червения килим в Кан, обличайки сексапилна жълта рокля за премиерата на филма La Passion De Dodin Bouffant, който разказва за френски шеф готвач, който се влюбва в човек от своя екип през 1885 година. 

49-годишната моделка се разходи пред фотографите с ярко жълта рокля на Zuhair Murrad, която включваше дълго наметало, което следваше своята притежателка. В допълнение към украсените със скъпоценни камъни рамене, тоалетът имаше и дълга цепка, стигаща чак до бедрото, и разголващи тялото изрязани участъци, които оформяха диамтена форма на гърдите

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

По време на позирането на снимки Клум за малко да изпусне нещата от контрол и да покаже малко повече от тялото си пред публиката. 

Ин и Ян: Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени на червения килим

Ангелите се събраха: Хайди Клум, Алесандра Амброзио и Тайра Банкс заедно в реклама

Горещо лято – Хайди Клум захвърли банските

Заради почти липсващите покрития на гърдите, когато моделката вдигна и спусна ръцете си, за да покаже развяващото се наметало, лека част от зърното й се показа от златния корсаж. Като един истински професионалит, Хайди не позволи на лекия проблем да я смути или пък да попречи на увереността й. Тя запази самообладание и широка усмивка, като продължи да позира за снимки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Хайди Клум никога не се притеснява да покаже тялото си, като последните месеци са пример за това. Тя позира гола в чест на Великден, носейки единствено заешки уши и черно бельо. Зад нея се разкрива кристално чист басейн, планини и зелени дървета. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари