IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти – 7 тенденции за лятото

4 юни 2023 16 30

Какво трябва да имате в арсенала си за ежедневието и ваканцията

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото е почти тук, а с това на хоризонта се появяват и някои нови тенденции. Независимо дали навлизате в необвързаната си ера или сте в щастлива връзка, едно нещо не се променя – искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре всеки ден. И не можем да се сетим за по-добър начин да постигнем целта си от добавянето на красива дамска чанта, завършваща тоалета ни.

Разбира се, може да продължите да носите обичайната си чанта, която сте взимали със себе си навсякъде през последната година, но защо да не пробвате и нещо ново? Това лято е свързано с правенето на смели ходове и рисковани модни изявления, а канализирането на това с чанта е начинът за вървене към върха. От уникални форми до дръзки нюанси и тих лукс в челните редици за този сезон, имате богат избор на аксесоари.

Дамски чанти – 7 тенденции за лятото

Обемни дръжки

От вериги и шипове до катарами и ципове, дръзките дръжки ще имат своите 15-минути слава това лято. Тук вече забравяме за модния подход „по-малкото е по-добре“ и се фокусираме върху обратното, а именно, че „колкото повече, толкова е по-добре“. През лятото на тази година ще виждаме много аксесоари, вдъхновени от пънк естетиката и чантите не правят изключение. Черно, сребристо и златно обикновено съставляват тази тенденция, напомняйки ни за мрачния готик стил, като същевременно остават елегантни и шикозни допълнения към цялостната визия.

Уникални форми

Ако вече не го правите, то е време да започнете да мислите извън рамките на въображението си. Лятото на 2023 година ще бъде пълно с уникални форми и ние нямаме търпение да видим какво ще пасне на нашия стил. Колкото по-странни, толкова по-добре. Въпреки че сме огромни фенове на класиката, никога не е излишно да имаме една необикновена чанта в гардероба за времето, когато се чувстваме достатъчно смели да носим нещо различно.

Големи чанти

Ако сте от дамите, които никога нямат място за всичките си принадлежности, или сте майка, която трябва да носи не само своите, но и нещата на децата, тогава ще ви трябва малко по-голям размер чанта. Сега е идеалният момент да осигурите на гардероба си необходимото надграждане под формата на голяма чанта. От различни материи до уникални цветове, това е една тенденция, която смятаме, че подхожда на всеки.

Дръзки нюанси

Лятото е времето да се развихрите с цветовата си палитра. От неонови нюанси до пастелни и други, заложете на дамски чанти, които изпъкват. Това е лесен и забавен начин да промените летните си тоалети. Изберете аксесоар в цветове като зелено, оранжево, розово, жълто и лилаво, които определено ще изпъкнат и ще привлекат вниманието.

Тих лукс

Тихият лукс е модната дума на сезона. Въпреки че тенденцията, която служи за определяне на „хитро богатство“ набира сила в момента, тя е в модните индустрии от доста време. Според стилисти, терминът тих лукс се отнася до вечни и непретенциозни дрехи, изработени с най-високо качество на материалите. Това включва артикули, които са шикозни и класически, но са без марки и лога.

По същество, за да може едно нещо да попадне в категорията на тихия лукс, то трябва да бъде невзрачно, но направено с качествени материали и да служи като част, която може да добавяте към визията си години наред.

Колан с лого – един практичен аксесоар за пролетта

Пръстени – как да подредите повече от един на ръката?

Обеци – носенето на една е най-новата тенденция

Чанти от 2000-те години

Тенденциите от 2000-те години няма скоро да напуснат модния спектър, така че е време да се насочим към Парис Хилтън за следващите ни покупки. От масивни катарами до чанти, наподобяващи тези, които скитниците носят на пръчка през рамо, естетиката от минали десетилетия се завръща с пълна сила.

Естествено

От класически неутрални цветове до сламени материали, естествените дамски чанти са едни от предпочитаните за сезона. Тъй като тази тенденция никога няма да излезе от мода, вие ще изглеждате като модна богиня навсякъде и по всяко време.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари