IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг: Не исках деца, ако не са от Ева Мендес

2 юни 2023 11 00

Актьорът в сексапилна фотосесия за GQ, направена сред природата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако бихме могли да кажем нещо на Ева Мендес, то това ще е едно голямо „Браво“. Браво за невероятната фигура. Браво за безупречната красота. Браво, че успя да се запази от славата и не се поддаде на изкушението да печели пари чрез децата си и до ден днешен все още пази лицата им от камерите, социалните мрежи и светските събития. Но най-голямото браво, което Мендес заслужава, е за избора на мъж, с когото да прекара живота си и да създаде семейство.

Да, точно така, говорим за теб, Райън Гослинг.

Колкото и да сме тъжни, че сърцето на Гослинг е заето от няколко години, както и от факта, че със сигурност не знае за съществуването ни, ние не можем да отречем, че се радваме за него. Заради това, че успя да намери щастие в лицето на друга известна дама от Холивуд, след като се раздели с Рейчъл Макадамс и двамата не успяха да изпълнят истинската версия на „Тетрадката“. Колкото и приказна да беше любовната им история, тя си остана без щастлив край, но героите ѝ успяха да намерят късмета си поотделно.

Гослинг, който рядко говори за личния си живот и е един от малкото представители на звездния елит без профил в социалните мрежи, казва, че никога не си се е представял с деца, докато не среща Ева Мендес. Актьорът застава на корицата на списание GQ, заснемайки сексапилна фотосесия сред природата, в която участват кучета и коне. Като фермер, който вече е намерил своята жена, Гослинг споделя малко повече за семейния живот, за предстоящия си филм „Барби“ и защо не приема критиките, че е твърде стар за ролята на Кен.

„Не съм мислел за деца преди да я срещна, но след като се запознах с Ева, осъзнах, че не искам деца без нея“, казва Райън пред списанието. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма The Place Beyond the Pines, където трябва да се преструват на семейство. Постепенно Гослинг осъзнава, че не иска само да се преструва, а наистина да създаде дом и фамилия с Мендес.

Мечтите му се сбъдват, когато Ева откликва на чувствата му и двамата започват връзка. Решават да не използват любовта си за слава, като отказват да присъстват заедно на светски събития, да споделят общи снимки в социалните мрежи, където само актрисата има профил, и категорично са против да показват децата си.

Гослинг дори си взима почивка от Холивуд в продължение на четири години, за да може да е на разположение на семейството си и да помага в грижите за 7-годишната Амада и 8-годишната Есмералда. Пред GQ казва, че е искал да бъде възможно най-близо до любимите си момичета и да прекарва с тях колкото се може по-дълго време.

Почивката от Холивуд не само му помага да присъства дейно в първите години от живота на децата, но също така да установи ясни граници между професионалния и личния живот. Казва, че преди е възприемал снимките на филми като терапия, но сега приема нещата само като професионален ангажимент и осъзнава колко голяма промяна е направил в начина си на мислене.

„Това е просто работа и тази настройка ми помага да бъда по-добър актьор, защото не позволявам на нещо да ми пречи или да се меси в процеса на снимки“, казва Гослинг пред GQ.

След като решава да се завърне към Холивуд, актьорът е придружаван от семейството си на всяка снимачна площадка. Именно затова той се опитва да снима само по един филм на година, а през останалото време да си почива у дома с дамите на сърцето си. Казва, че през целия си живот е търсил именно Ева Мендес, макар и да не го е осъзнавал. „Сега всичко има смисъл, защото съм имал нужда точно от нея“, категоричен е Райън.

Макар да са със звезден статут, да имат милиони долари в сметката и да са с натоварени графици, Гослинг и Мендес никога не са разчитали на бавачка. Предпочитат да отглеждат и да възпитават дъщерите си сами, за да могат да им предадат своите морални ценности и да присъстват във важните моменти от живота им.

Актьорът признава, че не е вездесъщ в родителството, но Мендес е. По думите му, всеки път, когато се чувства изплашен, объркан или се притеснява от действие, свързано с дъщерите му, се осланя на съветите на партньорката си. „Тя знае какво е важното, винаги. Някак си го знае. Така че, ако някога имам проблем, просто я питам“, признава си красавецът.

Ева Мендес: Не съм се отказала от киното, просто исках да бъда с децата си

Ева Мендес разкри защо не иска да позира на червения килим с Райън Гослинг

Децата на Ева Мендес са новите ѝ фотографи

Тъй като Гослинг не е работил много-много през последните години, той не влизаше в полезрението на обществото от 2018 година. Това скоро се промени, след като започна промоционалното турне на филма „Барби“, в който той играе ролята на Кен. Макар да е един от най-красивите актьори в Холивуд и да изглежда като истинска кукла, изборът на Гослинг беше критикуван заради възрастта му.

Всичко започна през април, когато се появи първият трейлър на „Барби“, като някои потребители изразиха възражението си, че 42-годишен мъж е избран да играе най-популярната мъжка кукла. По думите им, той е твърде стар за Кен и е трябвало да се избере друга половинка на Барби, в чиято роля влиза Марго Роби.

„Ако хората не искат да си играят с моя Кен, имат на разположение десетки други Кен, с които да си играят“, отговаря Гослинг. Допълва, че намира критиките за забавни, защото през последните 60 години никой не се е интересувал от Кен, но сега всеки се превърна в негов защитник и любител. Актьорът нарича всички свои критици „лицемери“ и ги посъветва да помислят дали наистина знаят историята на мъжката кукла или просто се включват с критики, за да бъдат интересни.

Относно причината защо е приел да играе Кен, Гослинг заяви, че е искал да участва в проект, който поставя женски герой в основата на история. Също така е искал да зарадва дъщерите си, които постоянно си играят с Барби и Кен у дома.

Как Райън Гослинг ще се представи като Кен и дали наистина е твърде стар за подобна роля, ще разберем на 21 юли, когато „Барби“ ще направи своята световна премиера.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари